İnşa ettiği nitelikli projeleriyle Esenyurt-Beylikdüzü hattının şekillenmesinde önemli rol oynayan Özyurtlar Holding, Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara en sağlıklı hediyeyi veriyor. Garden City projesine gelen kadınlar bu özel günde check-up yaptırma imkanını buluyor.

 

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan ve Esenyurt-Beylikdüzü hattının şekillenmesinde önemli rol oynayan Özyurtlar Holding, özel günlerde hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor. Kadınlara verdiği değeri göstermeyi amaçlayan Özyurtlar Holding, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları unutmayarak en sağlıklı armağanı sunuyor.

 

Sağlıklarına önem veren kadınları Esenyurt'ta konumlanan ve binden fazla aileye ev sahipliği yapan Garden City projesinde ağırlayacak olan Özyurtlar Holding, projede check up hizmeti verilmesine olanak tanıyor.

 

Garden City projesinde yaşayan ya da projeye gelen tüm kadınlar, Dünya Kadınlar Günü'ne özel check-up'tan yararlanma imkanını bulacak.Sağlık kontrolü saat 09:00’da başlayacak ve 18:00’e kadar devam edecek.

Uygulamayı sosyal sorumluluk çerçevesinde hayata geçirdiklerini söyleyen Özyurtlar Holding Satış ve Pazarlama Koordinatörü  Ebru Özyurt, "Güvenilir ve kaliteli konutlar inşa etme misyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sağlığı ve konforu önemsiyoruz. Buradan hareketle ve kadınlara verdiğimiz değerin göstergesi olarak Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara anlamlı bir armağan sunmak istedik. 2011 yılında teslim ettiğimiz projemiz Garden City'yi ziyaret eden ya da çevrede yaşayan tüm kadınların check-up'tan geçmeleri için imkan sağladık. Bizi ziyaret eden tüm kadınlar bu özel günde gün boyunca sağlık kontrolünden geçme imkanı yakalayacak" dedi.