Ekim ayını kapsayan kampanya kapsamında, peşin ödemede yüzde 30’a varan indirim uygulanıyor. 252 konut ve 15 ticari birimden oluşan projede, ayrıca muhtelif bankalar yolu ile 120 aya kadar vadelendirme seçeneği de sunuluyor.

İnsay Yapı’nın İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’, yatırımcıların bütçelerini sarsmadan ev sahibi olmalarına olanak sağlıyor. Pandemi ile birlikte oluşan izole yaşam beklentisine en doğru cevabı veren projede peşin alımlarda yüzde 30’a varan indirim uygulanıyor. 9 bin metrekarelik alan üzerinde; 1+1, 2+1, 3+1 büyüklükte 252 konut ve 15 ticari birimden oluşan projede kampanya dâhilinde, 1+1 daireler, 364 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2+1 dairelerin fiyatları 500 bin TL’den, 3+1’lerin ise 710 bin TL’den başlıyor.

‘Ondörtüç Pendik’ projesinin şehrin merkezindeki konumunu, “Müstakil Yaşam” arayışlarına cevap verebilen donanımıyla özellikle pandemiyle birlikte ciddi bir taleple karşı karşıya olduğunu hatırlatan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, kampanya hakkında şu bilgileri verdi:

Yatırımcıları yıl bitmeden ev sahibi yapacak

“Merkezi konum ve üst düzey donatı avantajıyla projemize yönelik talep hiçbir zaman hız kesmedi. Özellikle pandemi döneminde oluşan izole yaşam arayışları projemize yönelik talebi de yukarılara taşıdı. Biz de projemize gelen talepleri en ideal fiyatlarla karşılayabilmek adına Sonbahar Kampanyası başlattık. 2020’nin son çeyreğinde yatırımcılarımızı bütçelerini sarsmadan ev sahibi yapmaya odaklandık. Yatırımcılarımız, peşin alımlarda yüzde 30’a varan indirimden faydalanarak yıl bitmeden yeni yaşam alanlarına kavuşabilecekler. Sunduğumuz hemen tapu hemen teslim ayrıcalığıyla da onları, yatırımlarını güvence altına alan bir yaklaşımla, beklentilerini karşılayan bir yaşam alanıyla buluşturacağız. Kampanyamız dâhilinde 1+1 dairelerimizin fiyatları, 364 bin TL’den başlıyor.”

Ofisi de okulu da eve taşıdı

Konutta yeni trendlerin öncülerinden İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesiyle ofis ve okul yaşamını da evlere sığdırıyor. Şehrin içinde müstakil bir yaşam sunulan projede, 2+1 ve 3+1 dairelerin içinde 3 ile 3.5 metrekare arasında değişen depolama alanları yer alıyor. 3+1 olan 3 cepheli köşe dairelerde, biri dairenin hemen karşısında konumlanan, diğeri ise otopark katında yer alan 2 depo bulunuyor. 1+1 dairelerin 364 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede, 2+1 daireler 500 bin TL’den, 3+1 daireler ise 710 bin TL den yatırımcılarla buluşturuluyor.

Her büyüklükteki dairede balkon

İmza attığı projelerle sektörün yenilikçi markaları arasına giren İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesiyle korona günlerinde rahat bir nefes aldırıyor. ‘Ondörtüç Pendik’ sakinleri, tüm Türkiye’yi evlere kilitleyen virüse rağmen, geniş balkonlu dairelerinde, korona günlerinde en çok ihtiyaç duyulan balkon keyfini doyasıya yaşayabiliyor. Şehrin içinde müstakil bir yaşam vaat eden projede yer alan 2+1 ve 3+1 dairelerin her birinde yemek yenilecek kadar geniş balkonlar yer alıyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin çoğunda da balkon yer alıyor. Projenin yüzde 85’i balkonlu dairelerden oluşuyor.

Pendik’in merkezinde ayrıcalıklı yaşam alanı

'Ondörtüç Pendik' projesi, 9 bin metrekarelik alan üzerinde; 252 konut ve 15 ticari birimden oluşuyor. 24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı 'Ondörtüç Pendik'; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkânının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunduğu ve her daireye depo alanının tahsis edildiği projedeki mağaza ve restoranlar da ayrıcalıklı yaşam alanı konseptini tamamlıyor. Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Teknokent’e komşu…

2021 yılında hizmete girecek Şeyhli metro istasyonu, projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Teknokent'e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyan proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede yer alıyor. 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanıyor.