Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattının yıl sonunda hizmete açılacağının duyurulması ile Sabiha Gökçen Havalimanı Genişletme Projesi, projede talepleri yukarı taşıdı. Merkezi konumunu, yatırımcılar için kazançlı yatırım fırsatına dönüştüren projede daire fiyatları, 388 bin TL’den başlıyor.

‘Ondörtüç Pendik’projesiyle “Şehrin Ortasında Müstakil Yaşam” akımı başlatan İnsay yapı, projenin sahip olduğu merkezi konumuylakazançlı yatırım avantajını pekiştiriyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alan,Teknokent'e ve Viaport’a komşu projeye yönelik yatırım talepleri,Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattının yıl sonunda hizmete açılacağının duyurulması ile Sabiha Gökçen Havalimanı Genişletme Projesi ile hız kazandı. Projenin sahip olduğu merkezi konumunun yanı sıra başlattığı “Şehrin Ortasında Müstakil Yaşam” akımı,talepteki hareketlilikte kaldıraç etkisi yarattı.

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Pendik’te inşa ettikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesinin merkezi konumu ile başlattığı “Şehrin Ortasında Müstakil Yaşam” akımınınyatırımcılar için kazançlı yatırım fırsatı olarak karşılık gördüğünü vurgulayan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

Merkezi lokasyon ve “Şehrin Ortasında Müstakil Yaşam” avantajı

“Projemizin merkezi konumu ve sunduğumuz “Şehrin Ortasında Müstakil Yaşam” avantajı ile birlikte düşündüğümüzde, pandemi etkisiyle zaten talepte ciddi bir artışla karşı karşıyaydık. İnşaat çalışmaları süren Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattının yıl sonunda hizmete açılacağının duyurulması ile Sabiha Gökçen Havalimanı Genişletme Projesi ile talepteki artış daha da hızlandı. İçerisinde olduğumuz dönemde merkezi lokasyon, yatırımcıların olmazsa olmazları arasında ilk sırada yer buluyor. Ancak pandemi ile birlikte buna izole yaşam arayışı da eklendi. Her iki unsuru aynı çatı altında buluşturan projeler, yatırımcı için katma değerli proje olarak tanımlanıyor. Projemizde giderek yükselen talepleri bu iki unsur etrafında yorumluyoruz.Projemizin birbirini tamamlayan bu iki özelliği, onu diğer projelerden ayrıştırıyor.”

Pendik’in merkezinde ayrıcalıklı yaşam alanı

'Ondörtüç Pendik' projesi, 9 bin metrekarelik alan üzerinde; 252 konut ve 15 ticari birimden oluşuyor. 24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı 'Ondörtüç Pendik'; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkânının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunduğu ve her daireye depo alanının tahsis edildiği projedeki mağaza ve restoranlar da ayrıcalıklı yaşam alanı konseptini tamamlıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projenin sunduğu müstakil yaşam olanakları, talebe yön veriyor. 1+1 dairelerin 388 bin TL’den başladığı projede, 2+1 daireler 532 bin TL’den, 3+1 daireler ise 755 bin TL’den satışa sunuluyor.

Her büyüklükteki dairede balkon

İmza attığı projelerle sektörün yenilikçi markaları arasına giren İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesiyle korona günlerinde rahat bir nefes aldırıyor. ‘Ondörtüç Pendik’ sakinleri, izole yaşamda en çok ihtiyaç duyulan balkon keyfini, sağlıkla doyasıya yaşayabiliyor. Projenin yüzde 85’i balkonlu dairelerden oluşuyor. Şehrin içinde müstakil bir yaşam vaat eden projede yer alan 2+1 ve 3+1 dairelerin her birinde yemek yenilecek kadar geniş balkonlar yer alıyor. 1+1 dairelerin çoğunda da 1 balkon, 3+1 dairelerde ise 2 balkon bulunuyor.

Depolama alanlarıyla ofisi ve okulu eve sığdırdı

‘Ondörtüç Pendik’ projesi, depolama alanlarıyla ofis ve okul yaşamını da evlere sığdırıyor. Projede yer alan 2+1, 3+1 konutların her birine geniş depolama alanları yer alıyor. Depolama alanlarının büyüklükleri 3 ile 3.5 metrekare arasında değişiyor. 3+1 olan 3 cepheli köşe dairelerde, biri dairenin hemen karşısında konumlandırılan, diğeri ise otopark katında yer alan 2 depo bulunuyor.

Teknokent’e komşu…

Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Yapımı devam eden Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattı, projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Teknokent'e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyan proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede yer alıyor. 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanıyor.