Sinpaş’ın özel tasarlanan projesi Gökorman’da yaşayacaklar hem şehrin içinde, hem de doğanın yanı başında olacaklar. Bölgenin en cazip projesi olan Gökorman, dört mevsim renk değiştiren peyzajın içinde ağaçları, kuş cıvıltıları ve orman terapisiyle stresten arınıp, her güne yeniden başlama fırsatı verecek. 





Konsept projeler ve ilklerin lideri Sinpaş, Gökorman projesiyle İstanbul’u sıra dışı bir yaşamla tanıştırıyor. Çekmeköy Ormanı manzaralı proje Türkiye’de ilk kez cepheye yansıyan özel mimarisiyle ormanın yeşilini, gökyüzünün mavisini yaşam alanına taşıyor ve özel geniş iç tasarımıyla tüm dairelere adeta villa da yaşar gibi müstakil yaşamın ferahlığını kazandırıyor. 





Doğanın fısıltılarına kulak veren proje…





Yaşayan, nefes alan, oksijen üreten, geleceğin mimarî anlayışına göre dizayn edilen Sinpaş Gökorman’da 100 metre yükseklikte bile ağaçlara dokunacak kadar yakın olmanın özgürlüğü ile Çekmeköy Ormanı’nı yukardan seyretme fırsatı veriyor. Gökorman projesinde yaşayacaklar teraslarında doğayla iç içe ve zirvede olmanın tadını çıkaracaklar. 





Dört mevsim renk değiştiren peyzajın içinde ağaçları, kuş cıvıltıları ve orman terapisiyle stresten arınıp, her güne yeniden başlanacak… Orman Sarmaşığı her zaman koruduğu yeşil rengiyle manzarayı süsleyecek, uzun ömürlü kışın bile solmayan bitki hem kendini hem de yaşayanları canlı tutacak. Amerikan sarmaşığı yazın yeşil, sonbaharda da kırmızı olan yaprakları projeye renk katarken, her mevsim yeşil kalan Defne Bitkisi mis kokusuyla huzuru evlere dolduracak. Zakkum’un beyaz, pembe, kırmızı, lila ve krem renkli, gösterişli çiçekleri yazın ve güneşin habercisi hem habercisi olacak hem de hoş kokusuyla gri-gümüşi renkli yapraklarıyla dikkat çeken Zeytin Ağaçlarına eşlik edecek. 





Şeffaf odalarla farklılaşıyor





Sinpaş’ın Anadolu Yakası’ndaki 18. projesi “Gökorman”, Şile yolu üzerinde, Çekmeköy Ormanı’nın karşısında Ümraniye bölgesinde yükseliyor. Çok özel mimarisiyle Anadolu Yakası’nın en dikkat çeken projesi olan Gökorman’da 1+1’den 4+1’e zengin daire seçenekleri sunulmakta. Gökorman farklı tasarım özelliklerinden biri olan ‘şeffaf oda’ ile duvarlar yerine şık cam panellerle bölünen odaları sayesinde dört mevsim muhteşem Çekmeköy Ormanı manzarasını evinize getiriyor. 





Gökorman sakinlerine özel alanlar





Gökorman projesi 426 konuttan oluşan, doğal rekreasyon alanları ve hemen yanı başındaki günlük ihtiyaçları karşılamayı amaçlayan çarşısı ile butik bir proje özelliğine sahip. Yüzme havuzu ve güneşlenme terasları, kafe, fitness, sauna, özel lounge ve geniş sosyal donatılarıyla tüm sakinlerine hoşça vakit geçirmeyi amaçlıyor. Çocuklar için de açık havada; Gökorman’ın hemen yanı başındaki 10.000 m2’lik parkta yeşili ve maviyi tanıma, doğayla iç içe büyüme olanağı mevcut. 





Konumuyla ayrışan değerli bir yatırım aracı





Şile otoyolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında yükselecek proje; Çamlıca’ya 10 dakika, Ikea’ya 4 dakika, Metro’ya 2 dakika mesafede olmasının yanında, Anadolu’yu Avrupa’ya bağlayan tüm köprülere, Tem ve bağlantı yollarına dakikalar içinde ulaşılabilen lokasyonu ile iyi bir yatırım fırsatı sunuyor. Gökorman, birçok Sinpaş projesinde olduğu gibi köklü eğitim kurumlarına, gelişmiş donanımlı sağlık kuruluşlarına, alışveriş ve iş merkezlerine de oldukça yakın.