Beylikdüzü’nde inşa ettiği Marmara Evleri 1, 2 ve 3 projelerinde toplam 5.400 aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, serinin en yenisi Marmara Evleri 4’te iddialı ve yepyeni bir konseptle hazırlanan örnek daireyi ziyaret edenlere lale hediye ederek festivali yaşatıyor.


Bizim Evler ve Marmara Evleri Markalı konut projelerine imza atan İhlas Yapı, Beylikdüzü’nde konumlandırdığı Marmara Evleri serisinin en yenisi Marmara Evleri 4’te kaba inşaatı tamamlandı. Firma yetkilileri, kullanılan malzeme ve mimari tercihlerinin en anlaşılır ve güzel bir şekilde görülebildiği örnek dairesini görmeye gelenlere satış ofisinde ilkbaharın müjdesi lale hediye ediyor.  


DEĞERLİ; ZİYARETÇİLERİMİZİ LALELERİNİ ALMAYA SATIŞ OFİSİMİZE BEKLİYORUZ”


Projenin parklarında ve peyzaj alanlarında lale ve çiçeklerin yer alacağını belirten Marmara Evleri 4 Satış Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli, “Markalı projelerimiz Marmara Evleri 1, 2 ve 3’te zengin donatı alanları yer alıyor. Aynı bölgede daha önce inşa ettiğimiz Marmara Evleri 3 projesinden alanlar çok kazandılar. Bu kazancı kaçıranlara Marmara Evleri 4’te buluşmaya davet ediyoruz. Projemizin yeşil alanlarını birçok ağacın yanı sıra ilkbaharın başlangıcı anlamına gelen ve hayatı güzelleştiren lalelerle donatacağız. Projemizi ziyaret eden ailelerimize vereceğimiz laleler ile bütün balkonlar çiçek açacak. Başlattığımız etkinlikle Marmara Evleri 4’te festivali yaşatıyoruz. Lale Festivalimiz 15 Nisan a kadar sürecek. Yeni müşterilerimizi de gören herkesin çok beğendiği Marmara Evleri 4’ün örnek dairesini gezmeye ve baharı müjdeleyen hediye laleleri almaya satış ofisimize bekliyoruz” dedi.


AİLE ODAKLI PROJE


Toplamda 639 daire ve 44 adet dükkânın yer aldığı Marmara Evleri 4 projesi aile öncelikli bir yaşam anlayışıyla hayata geçiriliyor.


Modern mimarisi ve geniş peyzaj alanıyla bölgeye değer kazandıran Marmara Evleri 4’te, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.  Geniş ve ferah kullanım alanlarının bulunduğu projede daireler 126 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


KONFORLU YAŞAM ALANLARI SUNUYOR


Peyzaj için geniş alanların ayrıldığı projede; kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve açık spor alanları, yürüyüş yolları, çok maksatlı eğitim salonları, mescit, taziye evi, bay ve bayanlara özel ikişer adet fitness salonu, hamam ve saunalar yer alıyor.


Estetik mimarisi, birinci sınıf ankastreli, konforlu daireleri, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği dükkânları ve zengin yaşam alanlarıyla keyifli bir site hayatı sunan proje; 24 saat güvenlik, kesintisiz jeneratör hizmeti ve her daire için kapalı otopark ta standart olarak sakinlerine sunuluyor.


TÜM ULAŞIM İMKÂNLARINA SAHİP 


Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Marmara Evleri 4, İstanbul’un en işlek ulaşım aksı olan E-5 ve TEM Otoyoluna, Eğitim Kurumları ve AVM’lere yakınlığı ile öne çıkıyor. Yapımı planlanan Beylikdüzü Metrosu’nun Yakuplu istasyonuna komşu olan proje, gelecekte de deniz yolu ile yolcu taşımasının merkez üssü olması planlanan Ambarlı limanının da yanı başında konumlanıyor.


Bugüne dek projelerinde erken teslimi klasik hale getiren İhlas Yapı, lüks ve konforlu bir yaşam vadettiği Marmara Evleri 4 sitesini 2020’de teslim etmeyi planlıyor.