Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata
geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, 29 Ekim Salı günü kapılarını açıyor.
İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens
İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olmaya hazırlanıyor.
Türkiye’nin en önemli ressamlarından Devrim Erbil’in Sanat Galerisi’nden
Türkiye’nin en büyük Oyuncak Müzesi’ne kadar 7’den 70’e herkese hitap edecek
mekanlar ve etkinlikler Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde!





Lens Yapı tarafından hayata geçirilen alışveriş, eğlence, lezzet ve sanat başkenti Lens İstanbul Yaşam Merkezi, 29 Ekim Salı günü açılıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın anlamına yakışır şekilde Bando ve Mehter Takımı’nın coşkusuyla açılacak Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Türkiye’nin en büyük açık hava çarşısı olma özelliğini taşıyor. Dünyaca ünlü markaların yer alacağı kafe ve restoranları, giyim markaları, Türkiye’nin en önemli ressamlarından Devrim Erbil’in Sanat Galerisi, Türkiye’nin en büyük Oyuncak Müzesi ve küçük, büyük herkesin yerçekimine meydan okuyacağı Flyzone ile renkli bir dünya Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor. Sahan Restaurant, HuQQabaz, e-bebek, Enza Home, Taç, Setur, Big Chef’s, Cinemarine gibi kendi sektörlerinin en iyi markalarından oluşan 85 mağazasıyla günün her saati yaşayan bir mekana dönüşen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Lens Yapı’nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği heykel yarışmasının kazanan sanatçıları tarafından tasarlanan heykellere de ev sahipliği yapıyor.





Uçuş tablolarıyla uçak saatlerini
kontrol edin





Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nin içerisinde Kurtköy Yenişehir metro durağı da bulunuyor. TEM, E-5, Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, metro gibi tüm ulaşım yollarının kesişme yollarında bulunan Lens İstanbul Yaşam Merkezi’ne ulaşmak da bu anlamda çok kolay. İsteyen hemen yürüme mesafesindeki Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak uçağa kadar yaşam merkezinde keyifle vakit geçirebilir. Çünkü meydanda bulunan uçuş tabloları sayesinde uçak kalkış saatleri de takip edilebilecek. 33 bin metrekare üzerine inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde, sürekli her yaş grubuna hitap edecek tiyatro, dans, müzik gibi etkinlikler de olacak. Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde aynı zamanda 1162 konut bulunuyor. Hem konut hem de çarşı projesinin bir arada sunulduğu Lens İstanbul’da konut fiyatları 327 bin TL’den başlıyor. Sadece 80 dairenin kaldığı Lens İstanbul’da, peşin alımlarda yüzde 15 indirim de yapılıyor.





2015 yılında Aydınoğlu Grup, Mah İnşaat, Egal İnşaat ve Renium Yapı ortaklığıyla kurulan Lens Yapı, 1162 konut ve 85 adet ticari alandan oluşan Lens İstanbul projesiyle Kurtköy’ün en büyük markalı konut projesini hayata geçiriyor. Konut ve ticari alanlardan oluşan ve 33 bin metrekarelibir arsa üzerinde yükselen proje, ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.