Göktürk’te ormanın yanı başında ve merkeze yakın konumu ile dikkat çeken Kendo Kemer Evleri Sitesi, doğayla bütünleşen özgün mimarisi ile Sign of The City Awards (SOTCA) “Tamamlanmış En İyi Müstakil Konut” ödülüne layık görüldü. Şehir hayatı içerisinde özel bir yaşam arayanların tüm ihtiyaçlarına yanıt veren Kendo Kemer Evleri Sitesi, karmaşadan ve stresten uzakta, konfor dolu bir hayat sürmek için tasarlandı.





Belgrad Ormanı’nın içine açılan yürüyüş parkuru, Yemyesil Ağaçlarla Çevrili Havuzu ve fitness salonu ile ayrıcalıklı bir yaşam sunan Kendo Kemer Evleri Sitesi, şehirlere iz bırakan mimari eserlerin yarıştığı gayrimenkul sektörünün en önemli yarışma platformu Sign of the City Awards'ta (SOTCA) “Tamamlanmış En İyi Müstakil Konut” ödülünü aldı. Yüksek Mimar ve Kent Tasarımcısı Prof. Dr. Güzin Konuk ve World Architecture Community Kurucu Başkanı Prof. Dr. Suha Özkan eş başkanlığında Türkiye’nin 100’den fazla önde gelen inşaat ve gayrimenkul projeleri değerlendirildi.





Kendo Gayrimenkul Kurucu Ortağı Erol Özmandıracı, ödülle ilgili olarak amaçlarının Kendo Kemer Evleri Sitesi yaşayanlarına her yönüyle iyi bir yaşam kalitesi sunmak olduğunu belirtti. Kendo Gayrimenkul Yönetici Ortağı Cavit Yakar ise konuyla ilgili olarak “Projenin ilk çizim aşamasından sonuna kadar tüm detayları tek tek titizlikle seçtik. Mimarımız da bu projeyi başarıyla yarattı. Hepimizi onurlandıran bu prestijli ödül için teşekkür ediyor Boran Ekinciye de şükranlarımızı iletiyoruz. Bu ödüle layık görüldüğümüz için çok mutluyuz.” 





Levent ve Maslak’a 10 dakika mesafede yer alan Kendo Kemer Evleri, şehrin yanı başında ama karmaşadan ve stresten uzakta, konfor dolu bir hayat sürmek için tasarlandı. Yükselen değer Göktürk’te bulunan Kendo Kemer Evleri, 18 adet orman manzaralı ve bahçeli villadan oluşuyor. Belgrad Ormanı manzaralı villaların yatak odası ve salon cephesi bahçeye açılıyor. 4 m’lik tavan yüksekliğiyle, özel park alanı ile beraber Yatak ve oturma odaları, Misafir odaları, hobi odası, fonksiyonel aile boyu yardımcı odası, ferah ve kullanışlı depo alanları ile Kendo Kemer Evleri, kaliteli bir yaşam için titizlikle düşünülmüş konfor sunuyor.