Başkan Aslan; “Kayseri’de ev almayı kolaylaştırıyoruz” kampanyasını başlattık.

Lion’s Life Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Aslan ; 2022 Mimar Sinan Yılı ilan ettik. Şu anda aynı anda çalışarak 4 inşaat şantiyemizde konut ve villa inşa edilmektedir. Bizler evini yenilemek isteyen, yeni ev almak isteyen tüm yatırımcılarımıza çok büyük kolaylık sağlayarak “Kayseri’de ev almayı kolaylaştırıyoruz” kampanyasını başlattık. Kampanyamıza saha araştırması ile karar verdik. Yaptığımız araştırmalarda yapılan tespitlerimizle bu şekilde bir kampanya tasarladık. 150 bin TL ön ödeme, 3 bin TL taksit avantajı ve evini yanilemek isteyenlere de takas kolaylığı sunuyoruz. Bu şartlar sadece Yıldırım Konaklarını 2,3,4,5 ve 6 projelerimizi kapsamaktadır. Kampanyamızı başta Kayseri ilimiz olmak üzere yurt dışında bulunan hemşeri gurbetçilerimize de duyurduk. Bu konuda iletişim çalışmalarımız devam ediyor.

2022 Mimar Sinan Yılı

Lion’s Life Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Aslan : Kayseri ilimizde Melikgazi ilçemizin kısa adı MİMSİN diye bilinen Mimar Sinan bölgemizde inşaat projeleri yürütmekteyiz. Buradan ilham alarak bir proje geliştirdik.2022 Mimar Sinan Yılı ilan ettik.

Marka Hakkında

Markamız 2019 yılında Kayseri ilimizde 40 yılı aşkın gayrimenkul ve inşaat deneyim sahibi Kayserililer tarafından Lion’s Markası ile kuruldu ve Kayseri Ticaret ve Sanayi Odası üye oldu. Sektöre Butik Villa konsepti ile yatırım yaparak giriş yaptı. Bu alanda yatırımların başarılı olması ve gelen talep üzerine konut alanında yatırım yapma kararı aldı.

Lion’s Life Türkçe karşılığı Aslanların Yaşamı anlamındadır. Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Aslan’ın soyadından esinlenerek bu marka geliştirildi. Marka 2022 yılında başta İstanbul olmak üzere Türkiye de çeşitli illerde yatırım yapmayı planlıyor.