Capital ve Ekonomist iş birliği ile hazırlanan CEO Band’e ilk kez geçen sene ev sahipliği yapan MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ bu sene de bu keyifli geceye ev sahipliği yaptı. İş dünyasının liderleri de bu sene de müzikal yetenekleri ile Bodrum’da MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ’nde olmayı tercih ettiler.Gece ilk olarak denize sıfır konumu ve konforun tasarıma dönüştüğü ve Iconic Awards ödülü ile bulunduğu doğayla güçlü ilişkiler kuran ‘Yenilikçi Mimari’ kategorisinde ödüle değer bulunan tüm ayrıntılarıyla “Private Luxury” bir yaşam konseptini Bodrum’da hayata geçiren MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesinin satış ofisinde gerçekleştirilen kokteylde davetlilerin projeye gösterdiği yoğun ilgi ile başladı, kokteylde ayrıca projenin tanıtım filmi davetlilere gösterildi. İş dünyasının liderleri sahne almadan önce Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, MESA MESKEN Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve Capital Dergisi Yayın Yönetmeni Sedef Seçkin Büyük açılış konuşmalarını yaptı.

Hem gitar hem vokalde Erensan ATLANTİC GROUP CEO’su Ali Eren, hem gitar hem vokalde Eczacıbaşı Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karamercan, vokalde Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, bas gitarda Unilever Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Behlil, davulda Borusan Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Atasagun, vokalde ÇEMAŞ Genel Müdürü Kaan Özkan, hem mızıka hem vokalde Aisin Otomotiv Parçaları CEO’su Murat Ayabakan, vokalde Damnus Enerji Yönetim Kurulu Başkanı ve Borusan Mannesmann Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Cömert, vokalde Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır ve elektro gitarda Sanmar Tersaneleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Gürün oldukça geniş bir repertuar ile eşsiz konumu, kendine özel koyu ve ulaşılabilir lüksü doğayla buluşturan mimarisiyle MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ’nde 2 saatlik keyifli bir geceye imza attı. Gecede sahnede yer alan iş dünyasının liderleri MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ gibi bir projede geçen sene olduğu gibi bu sene de bulunuyor olmaktan duydukları memnuniyeti ve sınırlı sayıda katıldıkları etkinliklerden biri olduğunu dile getirdiler.

İtalyan şef Carlo Bernardini’nin çok özel tatlarının eşlik ettiği gecede Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın yanı sıra cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden de Ali Şen katıldı. Bu keyifli gece DJ performansı ile sona erdi.

Rafine Zevklerin En Seçkin ve En Yalın Hali; MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ

Eşsiz konumu, büyüleyici tabiatı ve ulaşılabilir lüksü doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ MESA tarafından yaklaşık 2 yıllık bir çalışma ile “en iyi”yi hayata geçirmek üzere tasarlandı. Erginoğlu&Çalışlar’ın mimarlığını yaptığı proje görünmez, duyulmaz, hissedilmez olarak tanımlayabileceğimiz mimari, “non-invazif” felsefenin en bașarılı örneklerinden. MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ az katlı yapısı ile ağaçların arasında kaybolarak, koyun yükselen doğal yer șekline ayak uyduruyor.

Proje yerel-geleneksel form ve malzemeleri, çağdaş yaşam gereksinimleri ile harmanlayan bir tasarım anlayışı ile ele alındı. Geleneksel Akdeniz Evi’nin çağdaş bir yorumu hedeflendi. Gerek mekânsal organizasyonu gerekse malzeme seçimlerinde, konumlandığı çevre ile entegre olan yapılardan oluşturuldu. Proje, doğayı bütünleştiren bir mimari yaklaşımla oluşturulmasının yanı sıra zamansız, etkin ve çağdaş bir tasarımla yaratıldı.

Rafine zevklerin stil sahibi estetik ayrıntılar ile buluştuğu projeye özel, “doğaya karışan mimari” yaklaşımıyla özel bir yazılım geliştirildi. Yazılım sayesinde zeytin ve çam ağaçlarının konumu belirlendi ve yapılar doğal bitki örtüsü gözetilerek konumlandırıldı. Arazide bulunan çam ve zeytin ağaçları inşaat sonunda arazi içinde yeniden konumlandırılmak üzere farklı bir alana taşındı. Tüm dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu projede, 200.000 m2’lik bir arazide 130.000 m2’lik bir alan yeşile ayrıldı.

MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ Sunduğu Ayrıcalıklı Hizmetlerle de Tercih Sebebi

MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ’nün 19 bin metrekareyi aşan iddialı sahil alanıyla estetik bir peyzaja sahip ve bölgeye özgü birçok farklı ağacın süslediği sahilinde gün boyu güneşlenilebilecek alanlar ve lezzetli atıștırmalıklarla unutulmaz kokteyllerin tadının çıkarılabileceği Beach Bar yer alıyor. Sahilde ayrıca Akdeniz yemeklerinin servis edildiği sahil lokantası, ve çocuk oyun alanının yanı sıra bir de iskelesi bulunuyor. Proje genelinde ayrıca biri sahil bölgesi diğeri sosyal merkezde olmak üzere iki adet havuz yer alıyor. Kendine özgü tasarım detaylarıyla oluşturulan havuzlar etrafındaki farklı çam ağaçları türleri ile doğa ile bütünleşmiş bir atmosferi mümkün kılıyor. 228 m2 olan sahil havuzu denize çok yakın bir mesafede konumlandırılırken havuzun tasarımında hem form hem de malzeme seçiminde doğal ortam özellikleri gözetildi. Özgün ve özenli tasarım detayları ile MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ sahil havuzu, doğanın içinde bir havuz deneyimi sunuyor. Farklı kotların yarattığı havuz terasları çevresinde bulunan zeytin, sakız ve kızıl çam ağaçları ile kişiye özel yaratılan mikro klima içinde ister güneş ister ağaç gölgeleri altında dinlenirken doğa ile bütünleşmek MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ farkı ile mümkün hale geliyor.

2.5 km uzunluğundaki koșu ve yürüyüș parkuru, günlük yürüyüșlerin tabiatın kalbinde gerçekleștirilmesine imkan tanırken koyda, Mesa Bodrum Demirbükü projesinde günün her anında yaşamınızı kolaylaştıran asistan hizmetleri, aktivite takvimi hazırlanması, restoran rezervasyonlarının yapılması, sadece size özel kara ve deniz yolu ulaşımına ek hava yolu ulaşımı ile de lüks ve benzersiz bir yaşamı Mesa farkıyla sunuluyor.

Bodrum’un Kalbinde MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ

Denize sıfır MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ Bodrum Merkez’e 10 dk, Cennet Koyu’na 5 dk, Torba Kavşağı 3 dk , Türkbükü’ne 10 dk, Havalimanına 35 dk ve Yalıkavak’a 20 dk mesafede. MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ doğanın tüm huzur veren seslerinin eşliğinde akustik bir yaşam sunuyor. Değișen metrekarelerde ve özelliklerde tasarlanan 3 farklı villa tipi; eğim, manzara ve sık ağaç bölgelerine göre konumlandırıldılar. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 seçenekleri ile 196 rezidans, 5+1 ve 6+1 villa seçenekleriyle 48 villa ile toplam 244 daire sahiplerini bekliyor. Hem yaz hem kış mevsimlerinde yaşama uygun olması sebebiyle yoğun ilgi gören MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesi 2020 yaz döneminde de hız kesmeden tercih sebebi olmaya devam ediyor.