İşte Sektörle ilgili açıklamayı isminin başına Op. DR diye yazdırıyor sanırım İnşaat sektörünün doktoru olsa gerek İzmir bölgesinde hizmet veren Gözde Grup Bir çok sektörde faliyet gösterince açıklama yapmak ister istemez operatör doktora kalıyor. İşte Türkiye'nin inşaat sektörünün geldiği hal herkes her işi yapar har türlü açıklamayı yapar daha sonra neden sürdürebilirlik bizim ülkemizde olmuyor diye sızlanıp dururuz işte Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'deki konut stokunun 4'te 1'i satılırsa konut fiyatlarına da %50 oranında zam geleceğini söylüyor.





Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı inşaatı tamamlanan yeni İstanbul Otoyolu'nun şehrin geleceği açısından büyük bir paydada olduğunun altını çizdi. İzmir’de nüfusun sürekli artması nedeni ile konut ihtiyacının gündemde olduğunu, mevcut konut sayısının bu ihtiyaca yetersiz kaldığını belirtti. Kalı, bu ihtiyaca yönelik kaliteli konut projelerinin beklenen ilgiyi göreceğini söyledi.





Ekim, Kasım ve Aralık aylarında konut satışlarının artış göstermesi beklentisinde olduklarını ifade eden Kalı, "En cazip yatırım aracı yine gayrimenkul olacak. İzmir'deki konut stokunun 4'te 1'i satılırsa konut fiyatlarına da %50 oranında zam gelecektir" diye ekledi.