Ne zaman bitecek bu sıkıntılar sürekli gündemden düşmeyen bu dolandırma, kandırılma, kaparo alıp size kredi çıkmıyor diyerek bir çok kişinin parası alınıyor karşılığında ne ev var ne para bir süre sonra o emlakçı kılığındaki firma ortada yok , başka yerde başka isimle bu işe devam ediyor.

Özellikle Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerini mesken tutmuş bu emlakçı kılığındaki kişiler ve firmalar mevcut ilan sitesine girmiş olduğu sahte ilanlarla vatandaşları dolandırmaya devam ediyor.

Dün Müge Anlının programına çıkan Hatice Çakır adlı kadının durumunu tv kanallarında zor durumunu kendine haber yapmak için kullanan kanalda ayrıca iş yaptığını sanıyor. Sürekli bu şekilde bir program yapan Müge Anlı sorunları çözmek yerine yaşlı kadını sürekli baskı kürara gerçek gündemden dışına taşıdı.

Sorun bu ilanları yayınlayan sahibinden, Hapsi Emlak, Emlakjet, Zingat gibi  ilan sitesi ve bunları denetlemeyen kurumlar, emlakçılar odaları, sorun sürekli büyüyor çare bulan yok, nereye kadar gidecek bilinmiyor bu durum belli değil.