GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu’nun yanı sıra projeden villa sahibi olan yönetici ve üyelere anahtarlarını Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz törenle takdim etti. Düşler Vadisi’nden villa satın alan GSYİAD’lı yönetici ve üyeler, villalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken kazançlı bir yatırıma da imza atmış oldu

GSYİAD BAŞKANI HATİPOĞLU, “HEM VİLLA SAHİBİ OLDUK, HEM KULÜBÜMÜZE DESTEK OLDUK, HEM DE VİLLALARIMIZ YÜKSEK MİKTARDA PRİM YAPTI”

Düşler Vadisi’nde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, “Galatasaray camiamızın sahiplendiği Düşler Vadisini; GSYİAD olarak 3 yıl önce projenin başladığı dönemde ziyaret etmiş, ilk sözleşmeleri o dönemde birçok üyemizle imzalamıştık. Şu an Riva’da gördüğümüz manzara harikulade. Projede ilk etaplar tamamlanmış. Şu an anahtarlarımızı teslim almanın, villalarımıza kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aldığımız villaların yüksek miktarda prim yapması ne kadar doğru bir projeye yatırım yaptığımızın da aynı zamanda göstergesi. Ne mutlu bize ki; projeden villa alanlar da Galatasaraylı, projeyi yapanlar da Galatasaraylı. Şu hususu özellikle belirtmek isterim ki; İçinde Düşler Vadisi projesinin de yer aldığı Riva’nın geleceği çok parlak. Riva, İstanbul’un zemin haritasında sağlam zemin olarak tespit edilen birkaç bölgeden birisi. Bu sebeple yatırımcıları çeken bir bölge. İnşallah burada doğa ile iç içe aynı çatı altında büyük aile geleneğimizi sürdürmeye devam ederiz. Üyelerimizin de projeye destek vermelerini arzu ediyoruz. Çünkü atılan her imza sizleri villa sahibi yaparken, Galatasaray’ımıza da destek olarak dönmekte. 

Bizler, Düşler Vadisi’nde yerimizi almaktan, Riva’lı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kulübümüzün arsası üzerinde yer alan bu değerli projede camiamızın tüm üyelerini görmek bizlere ayrı bir heyecan katacaktır. Attığımız imza ile düşlerimizi gerçekleştiren ve Galatasaray Kulübümüze katkı sağlayan Hakan Yılmaz beye huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile anahtarlarına kavuşan üyelerimize villaları hayırlı olsun” dedi.

HAKAN YILMAZ, “RİVA’DA DÜŞLERLE DOLU BİR YAŞAM BAŞLADI” 

Düşler Vadisi Riva projesinin ilk etabından villa alanların yüzde 60’ına anahtarların teslim edildiğini belirten Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, “Düşler Vadisi Riva;  köklü camiamızın ve gözbebeğimiz Galatasaray’ın Riva’daki yuvası olmuştur. Düşler Vadisi Riva Projesi, hepimizin aşkla bağlandığı Galatasaray Kulübü’müze büyük maddi katkılar sağlıyor.  Toplamda 3.8 milyar TL hasılat beklediğimiz projemizden elde edilecek gelirin yüzde 20’si doğrudan kulübümüzün kasasına girmekte. Üstelik yapılan fiyat güncellemeleriyle de kulübümüzün buradan elde edeceği gelir günden güne artış kaydetmektedir. Düşler Vadisi’nden kulübümüze aktarılacak gelir ile kulübümüz mali olarak güçlenecek ve büyük transferlere imza atacaktır. Anahtarlarına kavuşan Galatasaraylı dostlarımız çok şanslılar. Çünkü Kulübümüze desteğin yanı sıra aldıkları villalar kısa sürede yüksek miktarda prim yaptı. İnşallah en kısa sürede bu projeyi tüm etaplarıyla tamamlayıp güzel bir yaşama adım atacağız” dedi. Konuşmaların ardından GSYİAD’ın yönetici ve üyeleri Başkan İbrahim Hatipoğlu ve Hakan Yılmaz’ın elinden Galatasaray’ın renkleri olan sarı kırmızı renkli anahtarlarına kavuştular.