Bahçeşehir’in gözdesi Eston Şehir Koru'nun örnek daireleri hazırlandı. Mimar Jale Kulin tarafından dünyada gelişen kullanım trendleri ile paralel bir tarzda tasarlanan “Koru Daireler” çok beğenildi.




Eston Şehir Koru projesinde, ikinci fazda satışa çıkarılan Koru Daireleri’nde Iansmana özel ekstra yüzde 5 indirim, yüzde 5 peşinat ve 60 ay “sıfır” veya 120 ay “0.95" faiz fırsatı sunuluyor. Koru Dairelere aylık 4 bin 600 TL'den başlayan taksitlerle sahip olmak mümkün.

Bahçeşehir'in gerçek dokusuna uygun düşük yoğunluklu ve az katlı planıyla dikkat çeken Eston Şehir Koru projesinde örnek dairelerin basın lansmanı gerçekleştirildi. Eston Şehir Koru projesinin yeşille iç içe konseptini yansıtan “Garden dubleks" ve “3+1” tipindeki örnek daireler tam not aldı.



Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, 2017 yılında dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesine girmeyi başardıklarını bu başarıda Eston Şehir projesinin büyük katkısı olduğunu vurguladı. Gayrimenkulde çok daha güçlü adımlarla uluslararası etkin bir oyuncu olmaya kararlı olduklarını vurgulayan Polat, "Eston Şehir Koru projemizde ikinci faz satışlara başlıyoruz. Kasım ayında 1090 birimin 350 birimini satışa çıkarmıştık. Büyük bölümü satıldı. İyi projenin her zaman kazanacağına inanıyoruz. İyi proje üretiyoruz. Bugüne kadar bu anlayışla çok başarılı olduk. Eston Şehir Koru'da da bubaşarıyı yakalayacağımızdan hiç şüphe duymuyoruz" diye konuştu.



Bahçe ve yeşillik içinde yaşamı tercih edenler için

Türkiye'nin önemli iç mimarlarından Jale Kulin, Eston Şehir Koru'nun bahçe ve yeşillik içinde yaşam tarzını tercih edecek kişilere hitap ettiğini, bu nedenle örnek dairelerin dekorasyonunun ihtişamdan daha çok "casual chic” tarzında tasarladıklarını kaydetti. Ünlü Mimar Kulin, örnek dairelere iki farklı

konseptte yaklaştıklarını belirterek tasarım detaylarını şöyle anlattı:

"Planlar çok kullanışlı ve net- mutfaklar özellikle geniş ve ferah. Balkon alanları rahat kullanıma müsade ediyor. Bu daireler insan ölçeğinde çok akıcı bir işlevselliğe sahip. Her açıdan dairelerin pencereleri ile dışarıdan içeriye ilişkileri çok keyifli ve eski şehir yapılarında olduğu gibi bir bahçeye, yeşilliğe dokunacakları bir ölçekte...

"Garden Dublex”, bahçe ilişkisi içinde içerisi ve dışarısının, doğada birleşme noktasında tasarlandı. Önümüzdeki senelerde iyice ağırlık kazanacak çin motifli duvar kağıdı, pastel renkler, içeriye bir dinamizm ve bireysellik katıyor. Mekânı daha net olarak kullanabilmek amacı ile burada duvardan

duvara tasarladığımız ünite, kitaplık ve büfe, örtu" dolabı ihtiyaçlarını da karşılıyor. Çocuk yatak odaları
bağımsız mobilyalar ile maksimum yaşam boşlukları bırakacak şekilde düşünüldü. Ebeveyn yatak odasında uyku ve dolap alanları ayrıldı. Geniş pencereler ayna kullanımı ile odalara daha da katkı sağlayacak şekilde kullanıldı.

3+1 daire daha sade renklerde, dömi- klasik bir espride - yine bu daire de, dünyada gelişen kullanım trendleri ile paralel olarak düşünüldü. Masa bir banket oturma ile desteklenerek mekana daha fazla kullanım alanı sağlıyor. Televizyon salondaki tek odak olmaktan çıkmış vaziyette... Dekorasyon ve işlevsellik bir arada düşünüldü. Bu bağlamda salonda son derece rahatlık ile 8 /10 kişiyi sıkışmadan oturtacak alan yaratıldı. Çocuk odaları asimetrik düzende planlandı. Ebeveynde ise biraz daha klasik dokunuşlar ile yine yatak ve soyunma bölümlerini ayırarak ilerlendi.”



Lansmana özel ekstra yüzde 5 indirim ve 60 ay sıfır faiz avantajı

Eston Şehir Koru projesinde, ikinci fazda satışa çıkarılan Koru Daireleri’nde lansmana özel ekstra yüzde 5 indirim, yüzde 5 peşinat ve 60 ay "sıfır" veya 120 ay "0.95" faiz fırsatı sunuluyor. Koru Dairelere aylık 4 bı'n 600 TL'den başlayan taksitlerle sahip olmak mümkün.



Korularla çevrili, düşük yoğunluklu yatay ve az katlı mimari

Bahçeşehir’in gerçek dokusuna uygun yatay ve az katlı mimariye sahip Eston Şehir Koru; nefes aldıran meydanları, koruları, açık hava sineması, amfi tiyatrosu, meyve bahçeleri, göleti ve evcil hayvan parkı gibi eşsiz imkânlarıyla özel bir proje... Eston Şehir Koru projesinde; ağırlıklı olarak Villa, Katlı Villa, 5 katlı Koru Konakları ve 7-8 katlı Koru Evleri'yle toplam 1090 konut ve 31 ticari birim inşa edilecek. Avrupa Şehircilik Ödülü'ne sahip Bahçeşehir'de konumlanan, yüksek prim potansiyelinin yanı sıra ticari imkanlarıyla da dikkat çeken Eston Şehir Koru'da yapılacak yatırımlar katlanarak değer kazanıyor. 2019'un ikinci yarısında tamamlanması planlanan projede 2+1’den 5,5+1'e kadar uzanan konut tiplerinin metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.