Bahçeşehir’in gerçek dokusuna uygun, yeşille iç içe, yatay ve az katlı mimarisiyle bölgenin en beğenilen projesi Eston Şehir Koru, yeni kampanyasıyla villa sahibi olmayı daha da kolaylaştırıyor. Yeni etaptaki 10 villayı cazip avantajlarla satışa sunan Eston Şehir Koru, ailece bahçeli, geniş ve konforlu bir evde yaşamak isteyenlerin hayalini gerçekleştiriyor. 

Hem doğadan hem de şehirden kopmadan sakin ve güvenli bir yaşam sürmek isteyenlerin tüm beklentilerini karşılayan Eston Şehir Koru, meyve bahçeleri, yürüyüş parkurları, oyun alanları, açık ve kapalı havuzlarının yanı sıra, depreme karşı güvenli yapıları ile bölgenin en ideal projesi olarak öne çıkıyor. 

Doğa ile iç içe olmak isteyenleri cezbediyor

Eston Şehir Koru’nun villa üniteleri 3,5+1 Sky Dublex brüt 202,5 metrekare, 3,5+1 Garden Dublex ise brüt 197 metrekare büyüklüğü ile evde ailesiyle daha fazla vakit geçirmek isteyenlere hitap ediyor. Villaların tümünün 70-140 metrekare aralığında geniş ve ferah bahçelerinin olması da doğa ile iç içe olmak isteyenleri cezbediyor. 

Bankasız, kefilsiz esnek ödeme seçenekleri

30 ay sonra teslim edilecek villalar, bankasız, kefilsiz, 36 ay vadeli kampanya kapsamında, kişiye özel esnek ödeme seçenekleri ile sunuluyor. Konut alıcısının ödeme durumuna göre taksit ve ara ödeme tarihlerinin değiştiği kampanyada, 12, 24 ve 36’ıncı aylarda 3 ara ödeme planı uygulanıyor. Kampanya kapsamında peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. 

Nefes aldıran yeşil alan, ferah meydan ve mekanlar

Her beklentiye hitap eden daire seçeneklerinin sunulduğu Eston Şehir Koru, ‘Villa’, ‘Katlı Villa’, az katlı ‘Koru Konakları’ ve ‘Koru Evleri’nden oluşuyor. 215 dönüme yayılan projede, 90 dönüm yeşil alan ve 25 dönüm aktivite ve oyun alanı bulunuyor. Proje, nefes aldıran meydanları, korusu, meyve bahçeleri, göleti, sosyal tesisi, çocuk oyun alanları ve tüm sosyal donatıları ile her mevsim tatil konforunda bir yaşam sunuyor. 

113 bin metrekarelik alanda konforlu yaşam

Polatyol Grubu, 6 yıl önce Bahçeşehir’de 1 milyon 600 bin metrekarelik arazi üzerinde Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden Eston Şehir’i geliştirmeye başladı ve  şimdiye kadar 68 bin metrekarelik alanda Eston Şehir Mahallem’i inşa etti. 45 bin metrekarelik alanda inşa edilen Eston Şehir Koru, değeri her geçen gün artan Bahçeşehir’in en beğenilen ve ilgi gören projesi oldu. Eston Şehir Koru’nun birinci etabında 10 adet Koru Villa, 124 adet Koru Katlı Villa, ikinci etabında ise 175 adet konut teslim edildi. 

 Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR (Engineering News Record) tarafından hazırlanan listede ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ arasında yer alan Polatyol Grubu tarafından geliştirilen Eston Şehir Koru, 2+1’den 4,5+1’e, Bahçe Dubleks’ten Penthouse ünitelerine kadar farklı villa ve konut seçenekleri ile büyük ilgi görüyor.