Adı emlakçı ama yaptıkları işler sanki banka sanki yatırım uzmanı, veyahut yapı inşaat firması hangi işi yaptıkları belli dahi değil ilanlarla yanıltarak insanları kandıran bu kişiler ,bu firmalar insanları canından bezdirdi.

İsimlerle insanlar kandıran emlakçılar

Özellikle Beylikdüzü ve Esenyurt Bölgelerinde gün geçmiyor ki peşinatımızı yaktı, benden fazla para aldı , bana farklı daire gösterim başka daireyi sattı bunları son günlerde çok duyar gibiyiz. Bunu yapan emlakçılar sıradan bir emlak işletmesi iken kendilerini sanki inşaatı yapan firma gibi isimlerini sonuna Yapı firması ismi veyahut Gayrimenkul yatırım ortaklığı yapıyor mu gibi GYO kullanarak alıcı kişilerin çabuk kolay bir şekilde güven duymalarını sağlıyor.

Güzel sözlerle olur mu ablacığım bizler yapı firmasıyız, Bizler gayrimenkul yatırım ortaklık firmasıyız bizim başka şubelerimiz var bizler 20 yıldır bu sektördeyiz ,binlerce kişiyi ev sahibi yaptık gibi sözlerle müşterileri kaldırıyorlar.

Güzel sözlere değil gerçeklere İnanın

Bu tür firmalara rasgeldiğinizde öncelikle Google arama motoruna firma ismini yazın bir çok internet siteleri var şikayet bildirimleri yayınlayan bunları takip ediniz buralarda yapılan yorumlar yine firmanın bulunduğu bölümün altında yapılan bir çok yorumlar vardır bunları takip ederekten bu firma hakkında kanaat getirisiniz güvenilir firmalara yapılan yorumların hemen hemen hepsi doğrudur kesinlikle içinde birkaç tane iyi ve bir çoğu kötü kandırmaya yönelik yapılan yorumlar o firmanın yalan dolan iş çevirerek bu işi yaptığının ispatı ve kanıtıdır.

Ne yazık ki ülkemizdeki denetimsizlik, adaletin olmayışı bu tür insanların bu işi rahatlıkla yapmasına müsaade ediyor. Kimler var bu işin içinde eski banka çalışanından tutun tapu müdürlüğünden atılmış sicili bozuk bir çok kişi bu firmaların çalışana olarak gözükmekte sizleri banka gitmiş gibi kredilendirme servisimize sevk edeceğiz, sizi işin uzmanı olan bölümsüzümüze yönlendireceğiz gibi pembe tablolarla uç kuruş parası olan gariban insanları dolandıran bu emlakçı kılıklı sahtekar insanlardan ve firmalardan uzak durmanızı tavsiye ediyoruz .

Sizleri Duyarlı olmaya davet etmekteyiz.

Benim başıma geldi ,akrabamın başına geldi , gibi bir çok sözler duyuyoruz bunun gibi şikayetlere son günlere çok almaktayız. Sahte ilanlar girenler , sadece amaçları peşinat alarak gününü gün eden emlakçılar var sektörde kimse bunlar için bir yaptırım yapmıyor , bir çok kişini canı yandığı halde hala bu sektörde bu işler meşgul olan insanları görmek mümkün.