Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine dijital bankacılık araçlarıyla hizmet sunan Emlak Katılım, şube ağını da hızla genişletmeye devam ediyor. Son açtığı iki şubesinden birini tarım ve sanayiye dayalı ekonomisiyle önemli olan Adapazarı’nda diğerini ise; tarım, hayvancılık, enerji ve turizm endüstrilerinin öne çıktığı Şanlıurfa’da açan Emlak Katılım, bu sayede 2020 yılı için belirlediği 50 şube hedefine ulaşmış oldu. 

Hedefleri kapsamında Türkiye genelinde kısa sürede 50 şubeye ulaşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Ülkemizin güçlü ekonomisine ve yarınlarına olan inancımızla yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Şubelerimiz ülkemizin dört bir yanına götürdüğümüz hizmet noktaları olmakla birlikte, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan birer araç niteliğindedir. 2020 yılı başında şube hedefimiz 40 şubeydi ancak tüm dünyayı olumsuz şekilde etkileyen pandemiye rağmen şube hedefimizi yukarı yönlü revize ederek 50 şubeye çıkarmıştık. Bugün açtığımız Adapazarı ve Şanlıurfa şubelerimizle birlikte 2020 yıl sonu şube hedefimize ulaşmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. 2021’de de müşterilerimize hizmet götürmek için aynı heyecan ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni şubelerimizin hayırlı olmasını temenni ederim” dedi. 

Ekonomiyi ve reel sektörü desteklemeyi hedefleyen, sanayileşme ve yerli üretime destek olmayı kuruluşunun temel nedenlerinden biri olarak tanımlayan Emlak Katılım, şubelerini açtığı her ilde müşterilerinin finansal taleplerine en doğru şekilde yanıt verecek ürünlerini sunmaya devam ediyor.

Emlak Katılım “e-şube” ile dijital bankacılık her an her yerde

Emlak Katılım, şube ağını genişletirken dijitalleşen dünyanın gereksinimlerine uygun olarak hareket ediyor. Konuyla ilgili bilgi veren Bayraktar “Özellikle pandemi süreci ile dijital bankacılık araçları ön plana çıktı. Emlak Katılım olarak bu konuda süregelen çalışmalarımızda istediğimiz noktaya geldik ve Emlak Katılım “e-şube”yi hizmete sunduk. Emlak Katılım “e-şube” sayesinde müşterilerimiz tamamen dijital kanal üzerinden hesap açabiliyorlar ve bizler de müşterilerimizin bulundukları yerlere kadar gidip hesap açılış evraklarını ve bankamatik kartını teslim ediyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerine kolaylıkla ulaşabildikleri “e-şube”mizle ülkemizin istisnasız her köşesini kapsamayı ve müşterilerimize hizmet vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Gayrimenkul alım-satım işlemleri güvence altına alınıyor

Emlak Katılım, farklılaşan müşteri ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetlerini genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda gayrimenkul devir işlemlerinin sorunsuz gerçekleşmesi için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile protokol imzalayarak Tapu Güvenilir Hesap uygulamasını hayata geçirdi. Bir ilke imza atarak hizmete sunduğu bu uygulama kapsamında; alıcı ve satıcı taraflar için Emlak Katılım bünyesinde hesaplar açılıyor ve tapu devir işlemi tamamlandığında eş zamanlı olarak alıcının hesabındaki para satıcının hesabına yatırılmış oluyor ve böylece müşterilerin birikimleri güvence altına alınıyor. 

Altınlarınız “Altın Çatı Hesabı” ile değerlensin

Emlak Katılım, yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması hem tasarruf sahiplerinin hem de Türkiye’nin kazanması amacıyla altın toplama günlerini başlattı. Ülkenin dört bir yanında devam eden altın toplama günleri sayesinde banka müşterilerinin şubelere getirecekleri gram, çeyrek, yarım, tam, bilezik, yüzük, kolye gibi her ayarda ziynet altınlarını alarak hesaplarına 24 ayar saf altın olacak şekilde yatırabiliyor.

Şube ağı 50 noktaya ulaştı

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Esenyurt, Kaynarca, Gebze, Ankara, Ankara (Ostim), Kızılay, Sincan, Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Adana Küçüksaat, Konya, Konya Büsan, Antalya, Sivas, Şanlıurfa ve Adapazarı şubeleriyle hizmet veriyor.