İstanbul’un yükselen değeri Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği projeleriyle bölgeyi cazibe merkezlerinden biri haline getiren Mar Yapı, Divan Residence at G Tower projesinde yaşam başladı. Ağustos ayı itibarıyla teslimlere ve oturuma başlanan G Tower’daki daireler için yoğun talep alan Mar Yapı anahtar teslimlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyor.

Otel konforunda yaşam fırsatı sunan Divan Residence at G Tower 432 prestijli daireden oluşuyor. Otel konforu sunan bu dairelerin bir diğer dikkat çekici özelliği ise balkonlu olması.

Ulaşım kolaylığıyla da yatırımcıların dikkatini çeken Divan Residence at G Tower, E-5 ve TEM Otoyollarının kesişim noktasında Mimar Sinan metro durağına bağlantılı noktada konumlanıyor. İstanbul Havalimanına yakın lokasyonda yer alan Divan Residence at G Tower, yatırımcısına kısa zamanda yüksek kazanç sağlamayı hedefliyor.

Dünyadaki birçok şehrin sembolü haline gelmiş yapılara imza atan RMJM Mimarlık Ofisi’nin tasarladığı Divan Residence at G Tower’da, 3 bin metrekare alana sahip Boost spor merkezi, prestijli kafe ve restoranlar, yüzme havuzları, SPA merkezleri, toplantı odaları, kütüphane gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor. Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla iş birlikleri yapan Mar Yapı kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline geldi