Demir Country projesi konsepti ile Kavaklı’nın merkezi haline gelerek yaşamınızı kolaylaştırırken, sizlere konforu da yaşatacak. Demir Country'de seçeceğiniz daireye bağlı olarak, Sizlere özel %15’e varan net indirim ve 48 ay vade farksız taksit avantajı ya da 0,64 faiz oranı ve 180 aya varan vadelendirme olanağıyla kolayca konut sahibi olabilirsiniz.

Bunun yanında 2 yıl sonrası için %35 yatırım garantisi sunan projeden avantajlı olarak alacağınız konutlarda ayrıca yüksek kira getirisi fırsatı da sizi bekliyor.

Demir Country Kat Planı

44 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Demir Country projesinin 20 bin metrekaresi yeşil alana ayrılmış durumda. 9 bloktan oluşan Demir Country, 1.160 daire ve 40 villadan meydana geliyor.

Projede satışta olan 2+1, 3+1, 4,5+1 ve villalardan, 2+1’ler 110-165 metrekare, 3+1’ler 145-191 metrekare, 4,5+1’ler 249-277 metrekare, villalar ise 211-421 metrekare arası değişen alan büyüklüklerine sahip.

Demir Country Nerede?

İstanbul'da yeni yaşamın adresi olacak proje, açık AVM'si Galata ve İstiklal-Taksim konseptli sokaklarıyla her şeyi yanı başınıza taşıyacak.

Proje konum olarak Beylikdüzü’nün yeni cazibe merkezi olan Kavaklı’da yer alıyor ve lokasyonu itibariyle marinaya yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Bölgenin ilk ve tek açık AVM ve cadde konseptine sahip olan proje, bölgenin tüm ihtiyaçlarını tek elden karşılayacak bir mimari tasarımla hayata geçirildi. Bunların yanında projeye yürüme mesafesinde olan yeni bir metro planlaması da mevcut durumda.

Demir Country Sosyal Donatılar

Proje dahilinde akıllı ev teknolojisi, doğal yeşil alanlar, açık ve kapalı olmak üzere 5 adet yüzme havuzu, süs havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, spor salonu, hamam , buhar odası, sauna, zengin peyzaj, çocuk oyun alanları, dinlenme ve güneşlenme terasları, alışveriş merkezi, bankalar kafe ve restoranlar, kartlı giriş sistemi, kapalı otopark, vale, 24 saat kameralı güvenlik yangın - gaz alarmı ve jeneratör bulunuyor.

Demir Country Teslim Tarihi

Tapuların hazır olduğu Demir Country projesinin 2020 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.