Gül İnşaat ve Çebi Yapı ortaklığı projesi olan Rose Marine Butik 142 daire ve 14 dükkândan oluşuyor. Projede daire tipleri 2+1’den 5+2’ye dek uzanan seçeneklerle alıcılara sunuluyor. Anahtar teslim tarihi Aralık 2022 olarak açıklanırken gelişmekte olan bölgedeki projenin yatırım amaçlı olarak da fırsatlar taşıdığı belirtiliyor. 

29 bin metrekare alan üzerinde yükselen Büyükçekmece Mimarsinan’daki Rose Marine Butik projesi adıyla örtüşen yazlık site tarzında tasarlanan modern bir yaşam merkezi özelliği taşıyor. İstanbul’un eski sayfiye yerlerinden olan Mimarsinan’da yükselen proje denize sıfır konumu, kendine özel sahilinde iskelesi, peyzajı, sosyal imkânları ve modern mimarisiyle dikkat çekiyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları ile çocuk yüzme havuzuna sahip olan Rose Marine Butik ile temiz hava vaad ediliyor. 

Kapalı otopark alanlarının yer aldığı projenin 24 ayda tamamlanması planlanıyor. Kişiye özel ödeme seçenekleriyle satışa çıkan dairelerde minimum fiyat olarak 1 milyon 750 bin lira olarak belirlendi. 

Proje, deniz-havuz-temiz hava üçlüsüyle birlikte yeşil yaşam arayanların ihtiyaçlarına cevap veren peyzaj mimarisiyle de öne çıkıyor. Farklı ülkelerden getirilen ağaç ve çiçeklerle düzenlenen peyzaj alanlarında çocuklar için oyun parkurları da yer alıyor. Fitness merkezi, yürüyüş parkuru ve sosyal alanları içinde kafenin yer aldığı Rose Marine Butik, yaşam ve yatırım projesi olarak değerlendiriliyor.