Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle Küçükçekmece'de hayata geçirilmesi planlanan konut Bizim Mahalle 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri yer teslimi yapıldı. 

418.1 milyon TL'lik teklif 

Toplam 130 bin 798 metrekare arsa alanı, 166 bin 582 metrekare inşaat alanına sahip olan Bizim Mahalle 1. Etap projesinin ihalesi geçtiğimiz haftalarda gerçekleşmişti. İhaleye en yüksek teklifi Maksem Yapı 418 milyon 122 bin TL bedel ile verdi. Bizim Mahalle 1. Etap ihalesine en yüksek ikinci teklifi ise 417 milyon 350 bin TL ile Yapı Ve Yapı İnşaat sundu. 

Özaltın İnşaat ihaleyi kazandı

Bizim Mahalle 1.Etap 1. Kısım ve 2.Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri" nin Yer Teslimi, 32 milyon 500 bin TL teklif veren yüklenici Özyazıcı İnşaat Elektrik. Makina Müşavir Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ne yapıldı. 

Emlak konut GYO güvencesiyle yükselecek Bizim Mahalle projesi 2 etap şeklinde hayata geçirilecek. Küçükçekmece'de inşa edilmesi planlanan toplam 1 milyon metrekarelik bir alan üzerinde hayata geçirilecek.

Küçükçekmece sahiline yakın mesafede yer alan Bizim Mahalle 1. Etap projesi  yapımı devam eden İstanbul Banliyö hattına, Halkalı Metrosu ve Marmaray'a yakın konumda yer alıyor.