Bir evi alırken kazanmak için iki nokta çok önemli; konum ve fiyat. İşte İstanbul'da son zamanda arayıp bulamadığımız bir fırsat ayağımıza kadar geldi. Lansman öncesi cazip fiyatları ve deniz manzaralı muhteşem konumuyla buradan ev alan herkes kazanacak…


Güzelce bölgesinde son yılların en kaliteli ve o bölgeye değer katacak projesi yükseliyor sizlerde bu fırsattan yaralanmak çin acele ediniz lansman önce kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor ihlas yapı güvencesiyle yükselen proje ulaşıma çok yakın deniz manzarası harika tam aradığım konumda diyeceğiniz bir proje Güzelce Bizim Evler .



Deniz manzaralı ev denince uçuk fiyatlı konutlar akıllara gelir. Ancak yeni adresinizde durum böyle değil. Cazip ödeme fırsatları ve uygun fiyatlarıyla deniz manzaralı evler, kaçırılmayacak fırsatlarla tam da burada.

İhlas yapı bu bölgedeki 2. projesi olan Bizim Evler Güzelce Projesi sakinliği ,huzur veren bir bölge depreme dayanıklı sağlam binalardan inşa edilen yapılar bölgenin en kıymetli arazisi üzerine inşa ediliyor .