Son günlerde sürekli şikayet telefonları alıyoruz sebebine gelince Beylikdüzü ,Esenyurt ilçelerinde sahibinden,Hepsiemlak,Emlakjet,Zingat gibi sitelere sahte ilan girerek vatandaşları madur eden emlakçıları  tek tek sizler için araştırma yaparak bir liste haline getirdik. istayenler Mail adresimize mail atarak listeyi sizlerle paylaşız. 

Öncelikle Ev alırken dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsedelim, ilan Resimlerini geniş açılı fotoğraf makinası ile çekilmiş olan, sadece dairenin iç resimleri eklenmiş ilanlar, konum olarak farklı bölgelerde gösterilen ilanlar, Esenyurt ilçesindeki ilanı Beylikdüzü diye ilan giren emlakçılık yaptıklarını sanan, Kendilerini GYO, Grup Firması gibi Görünen, Yapı Firması, İnşaat Firması gibi özelliklerine dikkat etmenizi öneriyoruz. Kesinlikle güvenilir bir emlak danışmanı ile işe başlamanızı tavsiye ederiz.

İlan Siteleri Ne yapıyor bu emlakçılar için bizce hiçbir şey neden mi? Çünkü gelirleri azalır gelirlerinin azalmamasına karşılık vatandaşları dolandıran emlakçıları ilanlarını yayınlamasına göz yumuyorlar.

Şikâyet link eklemişler bir çok dürüst içini hakkıyla yapan emlakçılar sürekli şikayet ediyoruz ama maalesef hiçbir yaptırım yapmamalarına kızıyorlar. Bizlerde Üye olup para veriyoruz Yalancıyla Dürüst Emlakçıyı Aynı kategoriye sokuyorlar.