Asmalı Bahçe Şehir'de hayalinizdeki bahçeli eve sizde %89 faizle hemen sahip olabilirsiniz. Asmalı Bahçe Şehir, İstanbul Bahçeşehir’de bahçeli bir yaşamın kapılarını aralıyor. 91.000 m² büyüklüğünde bir arazide, 2+1, 3+1, 4+1 evlerden oluşan 443 adet bahçeli konut, 56 adet apartman dairesi olmak üzere toplam 499 konuta sahip Asmalı Bahçe Şehir ile bahçeli bir evde yaşamanın keyfini çıkarın.





Aradığınız her şey bu caddede...





Asmalı Bahçe Şehir’in 400m uzunluğunda, 46 dükkandan oluşan alışveriş caddesinde bütün ihtiyaçlarınız elinizin altında. Çeşitli dükkan, mağaza ve restoranlardan oluşan bu cadde ile tüm olanaklar yanı başınızda.





Mutluluğu tamamlayan sosyal alanlar...





Asmalı Bahçe Şehir, 1.800 m² kapalı spor merkezi ile yaşamınıza zenginlik katıyor. 1 açık 1 kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve buhar odalarıyla tüm beklentilerinizi bir arada topluyor. Çok amaçlı stüdyolar, çocuk oyun odaları gibi daha birçok ayrıcalık Asmalı Bahçe Şehir’de sizi bekliyor.





Özgürlüğün tadını doyasıya çıkaracağınız, yeşile sarılan yaşam alanları





Asmalı Bahçe Şehir’de, yeşille iç içe en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş park alanları hayatınıza eşlik ediyor. 4 futbol sahası büyüklüğündeki park ve rekreasyon alanında dilediğiniz gibi vakit geçirebilir, ailenizle keyifli anların tadını çıkarabilirsiniz. Her yaştan çocuğa özel oyun parklarında çocuklarınız eğlenirken siz rahatlıkla spor yapabilirsiniz. Asmalı Bahçe Şehir, eşsiz imkanlarıyla işte karşınızda.





Hayattan beklediğiniz tüm güzellikler
Bahçeşehir’de.





Ulaşım kolaylığı, çok yakında faaliyete geçecek metrosu, havaalanına yakınlığı ve önemli karayollarının kesişiminde bulunması, Bahçeşehir’i geleceğin yıldız bölgelerinden biri yapıyor. Yaşamın tüm renkleriyle buluşmak için, Bahçeşehir sizi bekliyor.