Avrupa Konutları ayrıcalıkları Anadolu yakasındaki İstanbullulara kendilerini özel hissettirecek. 1 . etabında yaşamın başladığı Yamanevler projesi, 2 . etabıyla Avrupa Konutları’nı Anadolu yakasında görmek isteyenleri sevindirmeye devam ediyor. 

Avrupa Konutları Yamanevler projesi, 11 blok, 1.576 konut, 2 ofis bloku ve 38 ticari üniteden oluşuyor. Projede daire seçenekleri olarak 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde büyüklükleri 71 ila 248 metrekare arasında değişen daireler bulunuyor.

Avrupa Konutları Yamanevler projesinde konutların fiyatları 655 bin liradan başlıyor. Projede 2. Etabın 2022 Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Sosyal Donatıda Neler Var?

Sosyal donatılarıyla dikkatleri üzerine çeken Avrupa Konutları Yamanevler projeinde; süs havuzları, oyun parkı, fitness, cardio salonları ve de yüzme havuzu bulunacak.

Proje Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde AVM’lere, hastanelere ve üniversitelere çok yakın bir mesafede yer alıyor.

Hayatın merkezi siz olacaksınız

Ümraniye’de AVM’ler, eğitim ve sağlık kuruluşları ile çevrili Avrupa Konutları Yamanevler, merkezi iş alanı ve Ataşehir Finans Merkezi’ne yakın konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyor.

15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim Köprüleri ile TEM ve E-5 otoyollarına çok yakın olan Avrupa Konutları Yamanevler’de hayat tamamen kontrolünüzde.

Trafikten arınmış bir hayat!

Avrupa Konutları Yamanevler, Yamanevler metro istasyonuna yürüme mesafesinde... Trafikten kaçabilecek, istediğiniz yere kolayca ulaşabilecek, vaktinizin çoğunu evdiklerinizle geçirebileceksiniz.