Avcılar İnşaat tarafından Bornova Yeşilova’da hayata geçirilen Avcılar Next projesi 217 konut ve 23 ticari alandan oluşuyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer verilen projede ön talep sürecinin ardından satışlar 15 Ağustosta başladı.

Avcılar İnşaat satış müdürü Ayça Er daha önceki projelerinde yatırımcılara yüksek kazançlar sağladıkları için satışların hızlandığını belirtti. Ayça Er konu ile ilgili olarak şunları söyledi, “Ön talep sürecimizde 240 bağımsız bölüm için 380 talep topladık. 15 Ağustos itibariyle 0,64 faiz oranıyla satışa çıktık.

İnşaat daha başlamadan 240 adet bağımsız bölümün 128 tanesini sattık. 1 ay içerisinde projenin yarısından fazlasını sattık. Next projemizde 1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerimiz bulunuyor. Daha çok yatırımcıya hitap eden bir proje. Yatırımcılarımız bizleri çok iyi bildiği için topraktan satın alıyor.

Her projemizde dairelerimiz en az yüzde 40’ını eski müşterilerimiz alıyor. Müşterilerimiz eski projelerimizde yüksek karlar elde ettiği için yeni projelerimizi tercih ediyor.” Kaynak: Avcılar Next'te Konut Satışları 1 Ayda Yüzde 67 Seviyesine Ulaştı.

YATIRIMCI DA BİZİMLE BERABER KAZANSIN

Avcılar İnşaat olarak maliyet artışı ve yüksek satış oranlarına rağmen zam yapmadıklarını belirten Ayça Er, “Maliyetlerimiz çok artmasına ve projede hızlı bir satış grafiği yakalamamıza rağmen zam yapmadık. Lansman fiyatından sonra fiyatlarda yüzde 5 artış oldu. Normal şartlarda bu satış oranında yüzde 20-30 zam yapmamız gerekiyordu. Ama biz yatırımcılarımız da bizimle beraber kazansın istiyoruz. Kazan kazan mantığına daha yatkın bir firmayız” dedi.

217 KONUT 23 TİCARİ ALAN

Avcılar Next projesinin detaylarını aktaran proje satış müdürü Ayça Er, “Projemiz 240 bağımsız bölümden oluşuyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer verdik. Projede 217 adet home-office 27 adet ticari alan bulunuyor. 1+0 daireler 30 metrekare, 1+1 daireler 40 metrekare, 2+1 daireler ise 51 metrekare olarak tasarlandı. Proje 2021 yılının aralık ayında teslim edilecek. Projenin hemen yanındaki belediyeye ait 4 bin metrekarelik boş arazide kamu kullanımına sunmak üzere bir gençlik parkı tasarlıyoruz. Bornova’ya güzel bir park kazandıracağız” dedi.