5 yıl önce bugün, şanlı milletimizin egemenliğine hain bir darbe girişiminde bulunuldu.  Ancak aziz milletimiz bu girişime kısa sürede karşı koydu. İradesine ve özgürlüğüne asla pranga vurulamayacağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiş oldu.

15 Temmuz bizlere; milli birliğimizi, kenetlenişimizi, mücadele azmimizi, güçlü ekonomimizi, milletimizin inancını ve dik duruşunu hatırlatmaktadır. Eğer bugün, herhangi bir ülkede buna benzer bir gece yaşansa, ertesi güne bu kadar kuvvetli çıkamazlardı. 

2016 yılında yaşadıklarımızın ardından bugüne gelmiş olmamız; milletin gücü ve Türkiye'nin istikrarının çok büyük bir ispatıdır. Milletimizin kararlılığı ve inancı bize gösteriyor ki; ülkemizde bir daha böyle hain saldırılara fırsat verilmeyecektir.

Bu darbe girişimi ve üstüne bir de pandemiye rağmen 5 yıldır ülke ekonomimiz; teknolojiden savunma sanayine, ulaşım ve alt yapı yatırımlarından enerji yatırımlarına, sanayi üretiminden ihracata,  e-ticaretten inşaata kadar büyümesini sürdürdü ve birçok alanda rekorlara imza atıldı. Bizler de Artaş Grubu olarak; vatanımıza olan borcumuzu daha çok çalışarak, daha çok istihdam alanları oluşturarak yerine getirme gayreti içindeyiz. 

Bizi biz yapan en önemli değerlerimiz olan  “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” altında şahlanışımız devam edecektir. Tabi ki ülkemiz; bu şahlanışı vatan ve bayrak uğruna canını seve seve feda eden kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçludur. 

5 yıl önce o karanlık gecede ülkemizin geleceğine set çekmek isteyen hainleri bertaraf eden aziz şehitlerimizi bu vesile ile bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.