Turyap Holding tarafından Ankara'da hayata geçirilen Golfkent projesi yaz ayının gelmesiyle yeşile büründü. Başkent'in havası en temiz bölgesinde yer alan proje, stress ve pandemiden uzak, sakinlik arayanların tercihi haline geldi. İzole yaşamın giderek daha çok tercih edildiği günümüzde pandemi ile birlikte yeni bir yaşam tarzı da benimsenmiş oldu.

Yüksek katlı yapılarda yaşayan insanlar salgın ile birlikte bahçeli ve az katlı yapılara yöneldiği son 2 yıldır özellikle Golfkent projesi gibi yeşil alanı ve sosyal aktivite alanlarının bol olduğu yerler vatandaşların büyük akınına uğruyor.

Spor Federasyonları Golfkent'i çok sevdi

Doğayla iç içe, ferah yaşam alanlarından oluşan Golfkent, Türkiye’de bulunan 61 Spor Federasyon’nun etkinliklerine ev sahipliği yapmaya başladı.

Ankara Golfkent'te son arsalar satışta

Ankara Golfkent projesi Çankaya Üniversitesi’ne 3 kilometre, Başkent Üniversitesi’ne 11 kilometre, Konutkent’e 12 kilometre, Çayyolu’na 14 kilometre, Bilkent Üniversitesi’ne 16 kilometre, ODTÜ’ye 20 kilometre mesafede yer alıyor.

Ankara’ya golf sahasını götüren ilk proje olan Ankara Golfkent’te konut, villa ve 9 delikli golf sahası bulunuyor. Dereler, göller, havuzlar
30 bin m³ havzalı, doğal taşlarla süslü göletler, su sesini her yana taşıyan dereler, 1 olimpik ve 4 yarı olimpik havuz. Golf oyuncuları ve golf eğitimine katılanlar için kullanıma hazır 150 kişilik soyunma odaları bulunuyor.

Kolay ulaşım

Güney, doğu ve batıdan olmak üzere 3 noktadan bağlantı yolları, helikopter pisti, ambulans hizmeti bulunuyor.

Engelsiz yaşam

Ortak kullanım alanlarının tümünde engelsiz mimari uygulamaları, yollarda, kaldırımlarda ve talep edilen dairelerde engellilere uygun çözümler sunuluyor.