AND Pastel’de, her yıl merakla beklenen ve yoğun ilgi gören ‘Bitmeyen Cuma’ kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere benzersiz bir fırsat sunuluyor. Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan ve gayrimenkul sektöründe bir ilk olan Bitmeyen Cuma kampanyası ile bugüne kadar toplam 60 daire satıldı.

Kampanya kapsamında sadece seçili 15 dairede; 27, 28 ve 29 Kasım tarihleri arasında yüzde 15’e varan indirimler uygulanacak. Her gün seçili 5 yeni daire indirimli fiyatlarla AND Pastel satış ofisinde satışa sunulacak. Üç gün boyunca devam edecek kampanyaya oturuma hazır ve hemen tapu teslim 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden, bahçeli veya balkonlu toplam 15 daire dahil olacak.

Seçili 15 daire, %15’e Varan İndirimlerle

Alışveriş günlerine özel olarak yılda bir kez düzenlenen kampanya, 27 Kasım Cuma günü başlayacak. Sadece 3 gün ve 15 seçili daire için geçerli olacak yılın bu son büyük indiriminde, satışta olan dairelerin özellikleri, kat planları gibi birçok bilgiyi öğrenmek ve satıştaki daireleri görmek için AND Pastel satış ofisi ziyaret edilebilir ya da 0850 393 40 00 numaralı çağrı merkezinden bilgi alınabilir.

AND Pastel Hakkında:

İstanbul’un ana ulaşım akslarından E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alan konumu ile dikkat çeken AND Pastel 7 blok ve 1243 konuttan oluşuyor. Hemen teslim ve tapu imkanları ile ev sahibi olmaya imkan sağlayan ve 1000’in üzerinde aileye ev sahipliği yapan, yaşamın başladığı proje 30.000 metrekare peyzaj alanı, açık ve kapalı sosyal aktivite olanakları ile siteden çıkmadan sosyalleşmeye fırsat sunarken; market, okul öncesi eğitim kurumu, kuaför, pastane, ATM gibi alanları ile de evden uzaklaşmadan birçok ana ihtiyacı karşılamaya yardımcı oluyor. Projede ayrıca kadın hastalıklarından dahiliyeye, pediatriden psikolojiye dokuz farklı departmanda hizmet veren bir sağlık merkezi de bulunuyor. Alanında uzman danışmanlarla birlikte Amerikan Yüksek Yapı Yönetmelikleri esas alınarak standart yönetmenliklerin de üzerinde bir deprem dayanıklılığına sahip olacak şekilde inşa edilen AND Pastel; aynı zamanda LEED Gold sertifikası ile çevreci bir yaklaşım sahiplenilerek tasarlandı. Tüm bu özellikleri ile AND Pastel, Sign of the City- ‘Türkiye’nin En iyi Konut Projesi’ de dahil olmak üzere 8 farklı ulusal ve uluslararası ödülün sahibi.