Yapılan araştırmalara göre, Covid-19 ardından evde vakit geçirme sürelerinin artmasıyla birlikte tüketici alışkanlıkları da değişiyor. Ev içinde aile bireylerinin günlük iş ve eğitim hayatlarını sürdürebilecekleri özel, kişiselleştirilmiş alan ihtiyacı ile birlikte yaşam alanları genişliyor. Evde geçirilen uzun zamanı daha keyifli hale getirebilecek deniz manzaralı, bahçeli, çatı katı, teraslı ve balkonlu daire arayışı ortalama 2,5 kat artış gösteriyor.

AND Pastel mevcut proje özellikleri ile bu ihtiyaçlara cevap verebilecek; İstanbul Kartal’ın en büyük ölçekli konut projelerinden biri. 30.000 metrekare peyzaj alanı, açık ve kapalı sosyal aktivite olanakları ile siteden çıkmadan sosyalleşmeye fırsat sunan proje; market, okul öncesi eğitim kurumu, kuaför, pastane, ATM gibi alanları ile de evden uzaklaşmadan birçok ana ihtiyacı karşılamaya yardımcı oluyor. Ayrıca projedeki dairelerin geniş balkon veya bahçeleri de evden çalışanlar için bir ofis, çocuklar için oyun alanı, keyifli vakit geçirmek isteyenler için de bir dinlenme alanı gibi günlük özel yaşamda kişisel sosyal alanların yaratılmasına olanak sağlıyor.

AND Gayrimenkul, AND Pastel’deki bu özel yaşamı, avantajlı da bir kampanya ile destekliyor. ‘’Açık Hava Günleri‘’ kapsamında 2+1 ve 3+1 daire alana, 17m2’ye varan bahçe veya balkon hediye ediliyor. Hemen teslim, seçili 15 daire ile sınırlı olan kampanyada, satın alınan dairenin bahçe veya balkon net metrekaresi, dairenin brüt metrekaresinden düşülerek indirimli fiyatıyla sunuluyor. 31 Ekim 2020 tarihine kadar sürecek olan bu özel kampanyadan faydalanmak isteyenler 0850 393 40 00 numaralı telefon veya andpastel.com üzerinden detaylı bilgi alabilecekler.