Gayrimenkul sektörünün hızlı büyüyen firmalarından Alyans İnşaat, Gebze’de gerçekleştirdiği iki büyük projenin ardından üçüncü projesini Çayırova’da gerçekleştirecek. Ergün Gayrimenkul’deki 35 yıllık tecrübesini 2004 yılından bu yana Alyans İnşaat ile devam ettiren Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cemal Ergün, “Hedefimiz Alyans İnşaat’ı ülkemizin önde gelen gayrimenkul markalarından birisi haline getirmek. 2021 yılı hazırlıklarına devam ettiğimiz taahhüt ve yatırım projeleri açısından çok güçlü olacağımız bir yıl olacak” dedi.

İnşaat sektöründe kısmen durgunluk yaşandığı bir dönemde Cadde Alyans projesinin inşaatını tamamladıklarını ve 365 konutu teslim ettiklerini belirten Ergün, “Alyans İnşaat olarak 2021 yılında da en iyi yaptığımız işi yapmaya ekonomiye ve temsilcisi olduğumuz gayrimenkul sektörüne katma değer sağlamaya devam edeceğiz. Ülkemizin geleceğine güvenimiz tam. Cadde Alyans projesinin yanı sıra bölgede gayrimenkul geliştirmek için sahip olduğumuz büyük bir arsa stoku bulunmakta ve firmamıza ait 50.000 m2 arazi üzerinde bin konutluk yeni proje çalışmalarına şimdiden başladık” diye konuştu.

 “Konut sektörü canlanmaya başladı”

Türkiye'de konut talebi nüfus artışı, kentsel dönüşüm, demografik değişim gibi sebepler ile artarak devam ediyor. 2020 yılının ortalarından itibaren sektörümüzün daha da ivme kazanacağını ve istikrarlı büyümesini sürdüreceğine inandığını söyleyen Alyans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cemal Ergün, Hükümetin ve Merkez Bankası'nın attıkları faiz adımları ile üreticilerin yeni yatırımlar için cesaretlendiğini belirtti. Yatırımcıları harekete geçiren fırsatlar sayesinde beklemeye geçen tüketicinin de konut alımına başladığını dile getiren Ergün, "Tüketici için faizler indi, sıfır konut için yüzde 0.89'lara kadar fırsat var. Tüketici kredileri, mevduat faizi düşüyor. Kamu bankalarının sayesinde konut kredisinde vadeler 180 aya çıktı. Ekonomideki durağan dönem çok iyi yönetildi, yatırımlar teşvik edildi. Ülkemizin yatırım ortamına ve geleceğine olan güvenimizle bu yatırım dönemini çok iyi değerlendireceğiz” diye konuştu.

 “Çayırova’ya 1.000 konutluk yeni proje geliyor”

Alyans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cemal Ergün “Alyans İnşaat olarak, 2004’ten beri İstanbul’un yüksek potansiyele sahip Gebze – Çayırova bölgesinde olduklarını “Altın Üçgen”in merkezi olarak nitelendirilen bölgeyi en iyi tanıyan ve en çok yatırım yapan gayrimenkul şirketlerinden birisi olduklarını ve yaşamın başladığı Cadde Alyans projesi ile bölgenin gelişimine katkı sağladıklarını” belirtti. Ergün, “Önümüzdeki yılın başında  müşterilerine sunacakları 50.000 m2 arazi üzerinde 1.000 konutluk yeni proje için ön talep toplamaya başladıklarını ve yoğun ilgi ile karşılaştıklarını, merkezi konumu, geniş ticari alanları ve eksiksiz sosyal donatı alanları ile Çayırova’nın en büyük projesini hayata geçireceklerini” ifade etti. Çayırova’nın tam merkezinde bulunan proje, özgün ve şık mimarisi, geniş sosyal olanakları ve sunduğu teknolojik yeniliklerle hem yatırım hem de oturum için son derece cazip bir proje olacağını ifade eden Ergün, projede  büyüklükleri 75  ile 200 m2 arasında değişen 2+1’den 5+1’e kadar daire seçenekleri ile bahçe dubleks ve teraslı özel daireler yer alacağını belirtti.

 “Hedefimiz Alyans İnşaat’ı Türkiye’nin tanınan bir markası yapmak”

Geride bıraktıkları 35 yılın birikimi, tecrübesi ve heyecanı ile gelecek yıllara odaklandıklarını belirten Alyans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cemal Ergün “Hedefimiz Alyans İnşaat’ı ülkemizin önde gelen gayrimenkul markalarından birisi haline getirmek. 2021 yılı hazırlıklarına devam ettiğimiz taahhüt ve yatırım projeleri açısından çok güçlü olacağımız bir yıl olacak” dedi.

Alyans İnşaat Hakkında

Alyans İnşaat; genç, dinamik ve hedefleri olan bir gayrimenkul markası olarak 2004 yılında Çayırova’da, tüm inşaat ve yatırım faaliyetlerine iştirak etmek üzere kuruldu. Sektörde geçen 12 yıl boyunca, şirket her bütçedeki projesinde aynı profesyonellik, hassasiyet ve mükemmellik anlayışı ile hareket ederek bölgedeki rakiplerinden farklılaştı, ön plana çıktı. Konut, iş merkezi, endüstri binaları, eğitim, sağlık, taşımacılık ve altyapı tesisleri gibi alanlarda taahhüt ve yatırım projeleri üstlenen Alyans İnşaat, hem iş ortaklarına hem de müşterilerine profesyonel iş etiği çerçevesinde, yüksek bilgi ve yenilikçi yaklaşımıyla başarılı gayrimenkul ürünleri ortaya çıkarmıştır. Her projesini taahhüt ettiği tarihte ve nitelikte hayata geçiren Alyans İnşaat, referansların gücüyle büyümeye devam etmektedir.