İnşaat çalışmalarının yüzde 60’ının tamamlandığı proje, 9 blokta, 2+1’den 6+2’ye uzanan farklı büyüklükte 64 daire ve 10 dükkândan oluşuyor. Hemen tapu- hemen teslim avantajına sahip projede daire fiyatları 900 bin TL’den, dükkân fiyatları 1 milyon 200 bin TL’den başlıyor.

Beylikdüzü’nün en nadide bölgesi, Kavaklı’da inşa edilen Alya Marin; yatay mimari konsepti, yeşillikler içindeki bahçeleri ve deniz manzarası ile izole bir yaşamın kapılarını aralıyor. Geniş cepheleriyle günün her anında farklı bir İstanbul’u yaşatan proje, bu yönüyle de yaşamın her alanına dokunuyor. 119 ile 303 metrekare arasında değişen, 2+1’den 6+2 büyüklüğe kadar uzanan toplam 64 daire ve 10 dükkândan oluşan proje, sahip olduğu ısı ve ses izolasyonuyla huzuru yeniden tanımlıyor. Mutfak, oturma odası, salon ve diğer odalarının dizaynında uygulanan farklı bir teknik sayesinde en küçük metrekareye sahip dairelerde bile geniş ve ferah mekânlar yaratılıyor.

Özlenen mahalle konsepti

Proje, dairelerinin yanı sıra sahip olduğu dükkânlarıyla birlikte de özlenen mahalle konseptini tamamlıyor. Projede dükkânların olduğu bölüm, alışveriş sokağı olarak tanımlanıyor. Projenin konseptini yansıtan standart tabela uygulamasının yapıldığı bu bölüm, Nişantaşı alışveriş sokağını andıran bir atmosfer sunuyor. Dükkanların metrekare aralıkları, 82 ile 125 metrekare arasında değişiyor. Dükkân fiyatları ise 1 milyon 200 bin TL’den başlıyor.

Lüblanlı El Khatip Grup ortaklığıyla kurdukları BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirdikleri Alya Marin projesiyle yatırımcılara izole bir yaşamın kapılarını araladıklarını kaydeden Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, projeye ilişkin şu bilgileri verdi:

İzole yaşamı yeniden tanımladık

“Beylikdüzü’nün en güzel muhitinde, Kavaklı’da yepyeni izole bir yaşam başlatmak amacıyla yola çıktık. Projemizde yeşillikler içinde, az katlı, bahçeli bir mahalle konsepti yarattık. Beylikdüzü’nün en çok talep gören bölgelerinden birinde yer alan konumu ve sahip olduğu deniz manzarasıyla da izola yaşamı yeniden tanımladık. Pandeminin etkisiyle değişen konut beklentilerine tek başına cevap verebilen projemiz, son dönemde en çok talep gören projelerimiz arasında yer alıyor.”

Teslimler aralıkta başlayacak

9 blokta, 2+1’den 6+2’ye uzanan farklı büyüklükte 64 konut ve 10 dükkândan oluşan projenin sahip olduğu alışveriş sokağı, açık kapalı sosyal alanları, çocuk oyun parkları, doğal peyzaj düzenlemesi ile yaşamın her alanına hizmet verdiğini belirten Akkuş, “Projemizin inşaat çalışmalarının yüzde 60’ını, satışının da yüzde 90’ını tamamladık. Hemen tapu- hemen teslim avantajı sunduğumuz projemizde yaşam, aralıkta başlayacak.” diye belirtti.

9 blokta farklı daire seçenekleri

İstanbul’un göbeğinde izole bir yaşam sunan Alya Marin, modern mimari çizgileri, açık kapalı sosyal alanları, çocuk oyun parkları, yapıların arasında yer alan doğal topoğrafya ile uyumlu peyzaj düzenlemesi ile ferah ve nezih bir yaşam imkanı sunuyor. Birinci sınıf malzemeyle inşa edilen proje, kesintisiz güvenlik ve servis hizmetiyle de huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor. Farklı büyüklükte 9 bloktan oluşan projenin her bloğunda farklı planlara sahip daire seçenekleri sunuluyor. Proje, 119 ile 303 metrekare arasında değişen, 2+1’den 6+2 büyüklüğe kadar uzanan toplam 64 daire ve 10 dükkândan oluşuyor.

100 adımda marina

Beylikdüzü’nün en nadide bölgelerinde Kavaklı’da alışılmışın dışında doğayla iç içe bir yaşam sunan Alya Marin, sahile yürüme mesafesinde yer alıyor. Civarda bulunan eğitim kurumları, hastaneler ve alışveriş merkezlerine komşu olan proje, 600 yat bağlama kapasiteli West İstanbul Marina’ya sadece 100 adım uzaklıkta yer alıyor.