Gayrimenkul sektörünün en önemli oyuncularından biri olan BOSS4 Gayrimenkul’ün hayata geçirmeye hazırlandığı yeni projesi ‘Alya Bahçe’de ön talep toplanmaya başlandı.

Bahçeşehir’de konumlanan ve 177 adet ikiz, üçüz ve dördüz villalardan oluşan ‘Alya Bahçe’ projesi, aile konseptiyle hayata geçmeye hazırlanıyor. Yaklaşık 56 bin 500 m2 alanda kurulacak olan ‘Alya Bahçe’; Bahçeşehir çevresinde yaşayan, şehir merkezinden uzaklaşmak istemeyen ve tüm ihtiyaçları için şehrin olanaklarına yakın noktalarda yaşamak isteyen yerli yabancı tüm yatırımcıları hedefliyor.

‘Alya Bahçe’ projesi ile ilgili bilgi veren BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, İstanbul’un değişik bölgelerinde yatırım yaptıklarını belirterek yeni projeler için gün saydıklarını söyledi. Akkuş “Önceleri daha çok Beylikdüzü ve çevresinde yatırımlar yaptık. Ancak son yıllarda farklı bölgelere de açılmaya başladık. Bu kapsamda son olarak Levent’te inşaatı devam eden ‘Alya Teras’ ve Esenyurt’ta ‘Alya 4 Mevsim’ projelerini hayata geçirdik. Şimdi de Bahçeşehir’de konumlandırdığımız ‘Alya Bahçe’ için düğmeye bastık. ‘Alya Bahçe’de ön talep toplama süreci başladı. Şehrin kalabalığından uzak ferah bir yaşam alanı sunan projemiz, aynı zamanda şehrin tüm imkanlarını da en yüksek kalite ve imkanla sakinlerine sunuyor olacak” dedi.

Geniş sosyal donatılarıyla dikkat çeken ‘Alya Bahçe’, açık-kapalı yüzme havuzu, spor salonu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark alanları ve 7/24 güvenlik hizmetiyle her türlü fırsatı sağlıyor. Yaklaşık 300 bin m2’lik gezinti alanı, restoran ve eğlence mekanlarıyla da huzurlu bir yaşam vaat eden proje, yine yanı başındaki 26 bin m2’lik Bahçeşehir göletle de ayrıcalıklı ve keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor. Önemli alışveriş merkezleri Akbatı, Prestige Mall ve Mall of İstanbul’a komşu konumda bulunan ‘Alya Bahçe’, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Boğaz Köprüsü ve İstanbul Havalimanı’nı şehre bağlayan yolların da üzerinde yer alıyor. Bilfen Koleji, Doğa Koleji, FMV Işık Okulları, Bahçesehir Koleji gibi eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çeken proje, dakikalar içerisinde Başakşehir Devlet Hastanesi ve özel hastanelere de ulaşım imkanı sağlıyor.

www.boss4.com.tr 4442592

BOSS4 Gayrimenkul hakkında:

BOSS4 Gayrimenkul; yenilikçi ve çevreci bir anlayışla çok sayıda prestijli projeye imza atan Akkuş Gayrimenkul ve Türkiye’den inşaat malzemeleri ithalatı gerçekleştiren Lübnan’lı El Khatib Group’un güçlerini birleştirerek kurduğu bir şirkettir. BOSS4 Gayrimenkul’ün kurucu ortağı olan Akkuş Gayrimenkul, gayrimenkul ve inşaat sektöründe Alya markası adı altında Alya Penta, Alya Trio ve Alya Residence projelerini tamamlayarak yatırımcılarla buluşturdu. Şirketin diğer ortağı olan Lübnan’lı El Khatib Group ise 1993 yılından bu yana inşaat, ticaret, altyapı, tarım gibi alanlarda sürdürdüğü projeler için Türkiye’den inşaat malzemeleri ithalatı gerçekleştirerek büyük yatırım portföyleri oluşturmuştur. Her iki şirket, sektörde edindikleri köklü tecrübeden yola çıkarak 2017 yılında kurdukları Boss4 Gayrimenkul ortaklığı ile güçlerini birleştirmiştir.

Akkuş Gayrimenkul, şirketin ortakları arasında en büyük temsil gücüne sahiptir. İki şirketin güç birliği ile kurulan BOSS4 Gayrimenkul, ilk olarak Beylikdüzü’nde Alya Grandis’i sektöre kazandırmıştır. BOSS4 Gayrimenkul bünyesinde; Alya markasıyla, üç yılda, yaklaşık 300 milyon TL’lik yatırımla 500’e yakın konutu ve onlarca birimden oluşan ticari üniteyi içeren dört projeye imza atılmıştır. Ortaklık, 2020 yılını toplam 300 milyon TL’lik üç projenin startını vererek kapatmıştır. Ortaklığın Beylikdüzü bölgesinde geliştirdiği projelerinden Alya Onist ile Alya Marin’in teslimleri tamamlanmıştır. Beylikdüzü’nde geliştirdiği Alya Mercan ile Levent’de yer alan Alya Teras projelerinin bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır. İnşaat çalışmaları devam eden Alya Dolunay ile villa projesi Alya Bella’dan sonra Esentyurt’ta hafriyatın başladığı Alya 4 Mevsim projesi 2021’in son projesidir. Halen beş projede 563 konut üretimini sürdüren BOSS4 Gayrimenkul, toplamda bugüne kadar bin aileyi ev sahibi yapmıştır. Öte yandan; şehir merkezine yakın lokasyonlarda proje ve arsa geliştirme çalışmalarına devam eden şirket, 500 konuttan oluşacak Zeytinburnu projesinde hafriyat çalışmalarına başladı. Bahçeşehir’de 250 adet havuzlu villa projesi geliştirmek üzere çalışmalarını yürüten BOSS4 Gayrimenkul, yatırımcılarını kısa ve uzun vadede Alya markalı ve yüksek katma değerli projelerle buluşturmayı hedefliyor.