Akzirve Gayrimenkul, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Strada projesi ile ilgi odağı haline geldi. Mart ayında projenin ilk etabında söz verilen zamanlamada satışlarını tamamlayarak, teslimlere başlayan Strada’da, Temmuz 2019’da yaşam başlıyor. Yarım asırlık uluslararası tecrübesinden sonra, 2010 yılında Pega Kartal projesi ile Türk gayrimenkul sektörüne adım atan uluslararası yatırımcı Akzirve Gayrimenkul, Strada projesini hayata geçirirken, yeni projeleri için de çalışmalarına devam ediyor…


Dikkat çekici mimarisi, avantajlı fiyatları, sosyal ve spor olanakları ile Bahçeşehir’de yükselen “Strada” projesinde de ilgi odağı haline gelen Akzirve Gayrimenkul, projenin ilk etabının satışlarını tamamladı. Bu kapsamda 747 konutun teslimine başlayan Akzirve Gayrimenkul, yeşil ile zengin peyzaj ve avlu konsepti ile tasarladığı perakende alanlarında da kiralamalara başladı. Strada Cadde’de günümüzün sevilen markaları yerlerini seçmeye başladı… 914 m2’de farklı yaş grupları ve aile ile bütünleşmiş eğlence noktası ve 2.670 m2’de File Market ile alışveriş deneyiminin hissedileceği markalar öncelikli olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor.


1557478639_Abdullah_M__ft__o__lu___B__nyamin_Derman


Beyaz yakalı ve şehir profesyonelleri tercihi Bahçeşehir


İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’in çevre ilçelerin aksine daha farklı yaşam tarzı olan bir demografiye sahip olduğunu belirten Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, gelişim aşamasında olmasına rağmen, daha estetik ve daha planlı bir yerleşim planlamasına sahip olan Bahçeşehir’in büyümesini sürdürdüğüne dikkat çekti.


Bahçeşehir bölgesine, özellikle şehirden kaçma isteği duyan beyaz yakalı ve şehir profesyonelinin yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Abdullah Müftüoğlu, “Bunun yanı sıra alışveriş, gezi, doğal alanlar ve parklarıyla da Bahçeşehir tercih edilen bir bölge haline geldi. Bizde Mercedes Bulvarı’ı ile Atatürk Caddesi’ni kucaklayan caddemizde, yeşil bulvarımız ve özel meydanlarımız ile hayatı kucaklayan cadde mağazalarını hayata geçirdik. Burada da perakendenin sevilen markaları ile yeni bir alışveriş ve eğlence noktası yaratacağız” dedi.


1557478640_Abdullah_M__ft__o__lu__2_


Üç etapta 2.500 konutluk proje


Strada Projesi ile İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’e yeni bir yaşam şekli sunacaklarını belirten Abdullah Müftüoğlu, “İtalyanca’da cadde anlamına gelen Strada projemiz 3 etaptan oluşuyor. İlk etabımız Strada’da, yüksek ivmeli bir satış grafiğinde, bir yıl içinde 600 konut satışı gerçekleştirerek, birinci etapta yer alan 747 konutun satışını tamamlayarak, teslimlere başladık. Tüm etapları tamamlandığında 2500 konuta ulaşacağımız Strada Projesi’nde ilk etabında Temmuz ayında yaşam başlıyor” dedi. Strada projesi kapsamında 100'ün üzerinde bağımsız bölümden oluşan perakende alanlarının da yer aldığına dikkat çeken Abdullah Müftüoğlu, 3. Etabı ise yeni konsepti, yeni planlaması ile yeni bir proje gibi değerlendirerek, hayata geçireceklerini” söyledi.


 Projede ‘Kent İçinde Kent’ konsepti uygulandı


Tasarımı ünlü mimar Bünyamin Derman tarafından yapılan Strada’da proje alanı şehrin gelişim aksında, üçüncü havalimanı, üçüncü köprü ve bağlantı yollarına yakın, merkezi bir konumda bulunuyor. DB Mimarlık Kurucusu Bünyamin Derman projenin bölgeyle uyumunu şöyle ifade ediyor: “Bu yerleşke kentsel sürekliliği kent örgüsü ve peyzaj olarak kesintiye uğratmayan, siluete katkı sağlanarak onu tamamlayan ve kütlesel farklılaşmalarıyla farklı tercihleri, çeşitliliği, kentin ruhunu yansıtan bir yaşam alanı. Hem farklı fonksiyon hem de farklı metrekareler ve plan çözümlerinde tasarlanmış kullanım alanları, rezidans, konut ve ticaret kullanıcıları için seçenekler ortaya koyuyor. Binalar gerek arazi ile kurdukları ilişki, gerekse mimari ve mekansal kurgulanışları ile kullanıcıları için zengin etkinlik ve etkileşim alanlarına sahip. Bu alanlar hem yapı blokları arasında hem de zeminde yer alıyor. Strada, kent dinamiklerinin, denge ve uyum içinde, ‘kent içinde kent’ konseptiyle yorumlandığı bir proje.” 


Proje caddesiyle de dikkat çekecek


Strada, kullanılan malzeme kalitesi ve ünitelerde her metrekarenin kullanışlı bir şekilde planlanmasıyla da ayrıcalıklı bir yaşam vaat ediyor. Proje kapsamında 100’ün üzerinde mağaza, kafe ve restoranın yer aldığı Strada Cadde modayı, lezzeti, aile boyu eğlenceyi içine alan bir yaşam sunuyor. Meydanlar, sokaklar, avlular ve parklarla parçalanan yapı kütleleri, yapısal özellikleri ve çevresiyle kurduğu ilişkiyle de emsallerinden ayrılıyor. Zemindeki avlular, blok girişlerindeki lobiler, ara katlardaki bahçeler, çocuk oyun alanları, meydanlar, yapıların zemin ve birinci katlarındaki ticari ve sosyal alanlar insanların bir araya geldikleri ortak yaşam alanlarını oluşturuyor. Proje içerisinde 1800 metrekarelik sosyal donatı alanında ise; havuz, sauna, fitness& pilates birimi, cafeler, teraslar yer alıyor. Strada’da sosyal alanlar konut kullanıcılarının bir araya geldikleri, sosyalleştikleri sportif ve rekreatif alanlar olarak kurgulandı.


 


Özel Fiyatlarla Ev sahibi Olma Zamanı… Özel Yatırım Fırsatını Kaçırmayın


 


Özel dizaynı ile bir yaşam merkezi olarak hayata geçen Strada’da, 60 m2 ile 290 m2 arasında 1+1'den 5+1 dublekse kadar değişen daire alternatifleri; balkon ve teras alanlarıyla dikkat çekiyor.


Strada projesinde daireler 390.000 TL’den başlıyor ve peşin ödeme de %20 indirim, proje bünyesinde 36 ay vade ve 0,98 ile 120 ay vade gibi özel banka kredisi imkanları sunuyor. Yabancı satışta da özel fiyat ve özel ödeme planları sunan Akzirve, vatandaşlık hizmetlerini ise ücretsiz olarak gerçekleştiriyor. 


Zengin sosyal yaşam alanları ve işletme güvencesiyle dikkat çeken proje; tüm yaşam alanlarında özel malzemelerin kullanıldığı, ahşap, taş ve alüminyum doğrama ile zengin, İç aydınlatmalarda led ışıklar ile donatılmış, akıllı ev güvenlik sistemine sahip detayları ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda tüm daireler, 1. Sınıf full ankastre ve özel dizayn mutfak ve banyo tasarımları ile göz dolduruyor. 


 


Proje satışlarında ilk günden bugüne kaliteli hizmet anlayışı ile dairelerin yatırım değerini koruyan Akzirve Gayrimenkul, dairelerin yatırım değerlendirmesi ve 2. El satış&kiralama hizmetlerini ev sahipleri için sunuyor. Strada Satış Ofisi grubunun bir parçası olarak hizmet veren 2. el satış ve kiralama ekibi, güçlü bir reklam zinciri ve bölgenin önemli gayrimenkul acenteleri iş birliği ile hizmet verecek olup, proje fonksiyonları arasındaki sinerjiyi de değerlendirmeyi amaçlıyor. Strada yönetimi için özel bir ekip ile hizmet verecek olan projede düşük aidat ücretleri ise ev sahipleri için yatırımlarına daha ilk günden değer katacak.


 


Akzirve Strada Projesi’nin Özellikleri


- 102 dönüm arsa alanı


- 3 farklı etap


- 2.500 bağımsız bölüm


- 107 adet ticari ünite ile alışveriş caddesi -


- 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire - dubleks daire alternatifleri


- TEM Otoyolu'na hızlı bağlantı


- Avrupa'nın en büyük havalimanı olan İstanbul Havalimanı 20 dakika


- Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kanal İstanbul yakın mesafede


- Otobüs ve yeni açılacak metro istasyonlarıyla kolay ulaşım


 


Akzirve Strada Projesi Künyesi


 


Toplam arsa alanı                     :102.346 m2


Toplam İnşaat alanı                 :475.5948 m2


Yatırım Değeri                            : 1,8 Milyar TL 


 


STRADA I


Satışa başlama tarihi   : 31 Ekim 2016


Teslim Tarihi                  : Mart 2019


Arsa Alanı                         :34.084 m2


İnşaat Alanı                     :155.000 m2


Konut sayısı                    :747


Blok sayısı                       : 7


Kat Sayısı                         : 16


Perakende alanı          :31 adet özel perakende alanı / 8.466 m2


Marketten çocuk eğlence alanına kadar değişen sevilen markalar


Sosyal alan m2             :1.800 m2


Peysaj alanı m2            :23.800 m2


 


STRADA II


Arsa Alanı                        :30.308 m2


İnşaat Alanı                     :165.482 m2


Satışa başlama tarihi   :KASIM 2017


Konut sayısı                    :747


Blok sayısı                       :6


Kat Sayısı                         :16


Perakende Alanı           :49 adet özel perakende alanı – 12.656 m2


Sosyal alan m2               :1120 m2


Peysaj alanı m2              :20.200 m2


 


Akzirve Projesi Mahal Listesi


 



  • Radye temel

  • Betonarme karkas yapı

  • Betonarme sınıfı yüksek mukavemetli C 40/50 sınıfı beton ve B420C çelik sınıfı

  • Güçlendirilmiş alüminyum profiller ile pencere doğramaları ve Isıcam patentli iklim kontrollü çift cam

  • Yerli ve yabancı 1. sınıf tüm inşaat malzemeleri ile 7 blok 747 konut, 31 ticari alan ile Strada ve 6 blok 880 konut ve 49 ticari alan ile Strada II…

  • Merkezi ısıtma ve soğutma sistemi (pay ölçerli) ile daire içi özel konfor

  • ECA marka panel radyatör, banyolarda havlupan tipi radyatör

  • Multi split ve/veya split klima altyapısı (salon ve ebeveyn yatak odalarında)

  • 24 saat sıcak su temini (ölçülebilir soğuk ve sıcak su kullanımı)

  • Binanın tüm mekanlarını (daire, ortak alan, ticari alan) %100 destekleyen jeneratör

  • KONE marka 3 adet yolcu ve 1 adet acil durum asansörü

  • CCTV tipi kapalı devre güvenlik kamera sistemi (70 adet güvenlik amaçlı kapalı devre kamera sistemi)

  • Site güvenlik noktası ile iletişimi sağlayan görüntülü interkom

  • Interkom sistemine bağlı pır dedektörü ( B-TICINO ) ile daire içi güvenlik

  • 32 adet uydu kanalı TÜRKSAT-HOTBİRD ile Digiturk ve D-Smart altyapısı

  • Türk Telekom ve Superonline fiber optik internet ve telefon altyapısı

  • Her daireye tahsisli otopark ve depo alanları

  • Plaka tanımlı araç tanıma sistemi

  • KALE marka yüksek güvenlik sınıfında daire giriş kapıları

  • TEKAĞAÇ marka ahşap iç kapı ve ahşap vestiyer dolabı

  • SERANİT marka aşınma direnci yüksek seramik (Banyo ve mutfak)

  • Sınıf laminant parke (Salon ve odalarda)

  • INTEMA marka mutfak dolapları

  • VITRA banyo dolapları

  • TEKA marka Eviye, VİTRA ARTEMA marka armatür (mutfakta)

  • VİTRA ARTEMA marka rezervuar, Aquanit duş teknesi ve armatürler (mutfakta)

  • SIEMENS marka ocak, fırın, davlumbaz, ankastre bulaşık makinası

  • 7/24 güvenlik, genel teknik hizmetleri, genel temizlik hizmetleri ile kaliteli hizmet odaklı yönetim hizmetleri


 



  • 1800 m2 Kapalı Sosyal Tesis içinde ;

  • Kapalı yüzme havuzu,

  • Bay ve Bayan Sauna,

  • Bay ve Bayan Masaj Odaları,

  • Fitness Salonu,

  • Pilates Salonu,

  • Kafeterya,

  • Çocuk Oyun Alanı,


 


Açık Sosyal Tesis Alanları ;



  • Çocuk açık yüzme havuzu,

  • Mini Basketbol sahası

  • Çocuk oyun alanı,

  • Süs havuzları.

  • Strada iç bünyesinde 2. el satış ve kiralama hizmeti

  • Talebe göre özel mobilya hizmeti