Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “Son dönemde popülaritesi giderek artan loft daireler oldukça geniş bir yaşam alanı sunmasıyla dikkat çekerken, Silivri’de hayata geçirdiğimiz Villa’de Piar projemiz ile 42 bahçeli doğa evini loft konseptinde inşa ediyoruz” dedi. Özden, “Hava koşullarına uygun yapısıyla hem kışın, hem yazın kullanılabilen konutlarımız, geniş yaşam alanı imkanı ile iş hayatını da evde rahatlıkla yürütmeye olanak sağlıyor” diye ifade etti.

Loft daire nedir?

Oldukça geniş ve yüksek tavanlı yapı tipine loft konsepti deniliyor. Loft tarzına uygun olarak, 6 metrelik yüksek tavan yapısı ile dikkat çeken Villa’de Piar konutları, geniş pencere detayları ile de kullanıcılarına oldukça ferah bir iç mekan alanı sağlıyor. Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “Loft evlerimizin, 2+1 ve 3+1 olan modellerinde asma katlarda bulunuyor ayrıca, konutların inşasında taşıyıcı sistem malzemesi olarak beton kullanılırken, dış cephe ise yangına, ısıya ve soğuğa dayanıklı metal panel ile yapıldı” diye ifade etti.

Gün ışığından maksimum düzeyde faydalanmak üzere geniş pencerelerin kullanıldığı
Villa’de Piar’ın aydınlık ortamı, konut sahiplerine ferah bir kullanım alanı da sağlıyor. Dekoratif detayların da ön planda projede; tuğla duvarlar ve şömine etkisi sağlayan kuzine soba aynı zamanda nostaljik bir etki de oluşturuyor.

“Projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor”

Mehmet Özden, “Projemiz 20 milyon 143 bin 463 metre kare yemyeşil ormanlık alan ile çevrili, Silivri’nin Balaban mevkiinde konuşlanıyor. Doğa içerisinde yaşamak isteyenler için 11 bin 150 metre kare net alana yayılmış olarak, toplam 42 bahçeli doğa evinden oluşuyor. 3 tip ev seçeneğinin sunulduğu projede; 3+1 evler, yaklaşık 270 metre kare bahçe içinde 100 metre kare brüt alana, 2+1 evler, ortalama 250 metre kare bahçe içinde 92 metre kare brüt alana ve 1+1 evler ise yaklaşık 150 metre kare bahçe içinde ve 47 metre kare brüt alana sahip bulunuyor.

Villa’de Piar’ın güncel durumuyla ilgili de bilgiler veren Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “Toplam 42 konuttan oluşan projemizde, ilk olarak örnek evimizin tamamlanmasının ardından lansman sürecimizi başlattık. Şu anda 23 evimizin temelleri atıldı, 8 evin çatı betonu döküldü ve bu 8 konutun dışında, toplam 5 evimiz ise 2. kat seviyesine getirildi. Hali hazırda satışı devam eden projemizin yüzde 55’i de satılmış durumda. Geriye kalan dairelerimizin satışları da son hızıyla devam ediyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Villa’de Piar’ın diğer ayrıcalıkları;

Türkiye’de ilk defa çevre lokasyon kullanım kılavuzuna,

Çocuklar için Survivor spor parkuruna,

Açık hava sinemasına,

Çocuk oyun alanlarına,

Piknik alanına,

Kamp ateşi etkinliği alanına ve çok daha fazla ilklere sahip bir proje özelliği gösteriyor.

Değirmendere göleti 7,1 km / 13 dk.

Kamp/Beach/Deniz 19,8 km / 18 dk.

Silivri sahili 27,2 km / 26 dk.

Danamandıra Gölü 28,3 km / 26 dk.

Kıyıköy'e 66 km / 70 dk. uzak mesafede bulunuyor.