Anadolu Yakası'nda, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında, 2 köprünün bağlantı yolunda ve metro durağına komşu konumda olan Sinpaş Finans Şehir, gayrimenkulde bir ilk olan "örnek semt" konseptini hayata geçirdi.Sinpaş Finans Şehir sadece örnek semtiyle değil; az katlı mimarisi, tuğla cepheli evleri, çocuk oyun alanı, peyzaj alanları ve alışveriş caddesiyle ayrıcalıklı bir yaşamın da örneği olacak.

Butik mağazaların çevrelediği Finans Cadde’de; kafeden restorana, çiçekçiden kitapçıya kadar A’dan Z’ye ihtiyacınız olan her şeye rahatlıkla ulaşırken Finans Meydanı’nda gezip dolaşmanın keyfini yaşayacaksınız.

Yüzme havuzundan fitness merkezine spora dair her şeyin bulunduğu spor kompleksi Finans Şehir’de. Konsept çocuk oyun alanları ve yürüyüş yollarıyla öne çıkan Dev Şehir Parkı da hemen yanı başınızda bulunacak.

Forbes dergisinin İstanbul'da satışı devam eden konut projelerini incelediği bağımsız araştırmasında yatırımcısına en yüksek getiriyi sağlama potansiyeli bulunan ve yaşam kalitesi en yüksek proje olarak Sinpaş Finans Şehir seçildi.

Baharın renkleri, yazın güneşi, kışın manzarası tuğla cepheli balkonlu evlerde çok farklı olacak.

ŞEHİRLE TEMAS KURAR!

Ev ile sokak arasında bir bağlantı kuran balkonlu evler, dilediğiniz her an şehirle iç içe olmanızı sağlar.

EVİNİZE DEĞER KATAR

Balkonlu ev, önemli bir tercih sebebidir ve 2. elden satarken kâr ettirir.

Şehrin içindeki gastronomi bahçesi, sizlere meyve ve sebzenizi ekip yetiştirebileceğiniz doğal bir ortam sunacak.