Kiptaş gerçekten sosyal konut mu yapıyor Fiyat olarak uygun mu veriyor ? bu soruya 25 yıllık tecrübemizi katarak bilgi vermek istiyoruz.


Silivri Kiptaş 3. etap konutları satışa çıktı bir çok şartılı şekilde %20 peşinat , yok İstanbul'da oturacaksın yok efendim satın aldığım yerde 2 yıl oturma zorunluluğu var sanarısınız ki daireleri bedavadan veriyorular bu kadar ağır şart koşuyor .

Sizce Silivride bu yapılacak yerin arsa m2 ne kadar diye düşündünüz mü hiç biz biraz hesaplama yaptık Silivri Kiptaş 3. Etap'ın arsasının toplam alanı Toplantıda verilen bilgiye göre, 173 bin 606 metrekarelik alana sahip kiptaş bu yeri m2 si 500 TL maal etmiştir inşaat m2 maliyeti kiptaşın yaptığı konutlarda 1000 tl  2+1 dairenin olması gereken fiyat 100 bin tl ama kiptaş bu daireyi 195 bin tl satıyor bu fiyata istanbul Beylikdüzü ,Esenyurt İlçelerinde bu fiyata satılık binlerce daire var neden silivriye kadar gitsinler ki Silivri Kiptaş 3. Etap'da  1508 konuttan oluşacak Silivri Konutları 3. Etap'ta deniz manzaralı 2+ 1 ve 3 +1 daire seçeneklerine yer verilecek.

Silivri Konutları 3. Etap'ta 90 adet 2+1 giriş kat daire için engelli vatandaşlara müracaat önceliği verilecek. Projede zemin kat daireler ihtiyaca uygun olarak tasarlanarak teslim edilecek.

Müracaatın konut adedinden fazla olması halinde müracaat edenler arasında 28 Nisan'da noter huzurunda yapılacak kura çekilişi ile hak sahibi belirlenecek.