Koşulsuz şartsız 120 aya kadar vade seçeneklerinde konut finansmanı kâr oranını yüzde 0,94'e düşüren Kuveyt Türk, belirli ürünleri tercih eden müşterilerine ise yüzde 0,89'a kadar indirilen kâr oranlarından faydalanma fırsatı sunuyor. Araç finansmanında yeni kâr oranı yüzde 0,99 olurken, belirli ürünleri tercih eden müşterilerde bu oran yüzde 0,96'ya inecek. Hacca gidecek olan Kuveyt Türk müşterileri ise yüzde 0,99 kâr oranıyla 60 aya varan vadelerde finansman kullanabilecek.





Türkiye'nin öncü katılım finans kuruluşlarından Kuveyt Türk konut, araç ve hac finansman oranlarında değişikliğe gitti. Kuveyt Türk'ten konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, herhangi bir üst veya alt sınır şartı olmaksızın tüm vade seçeneklerinde konut finansmanı kâr oranı yüzde 0,94'e düşürüldü. Belirli ürünleri tercih eden Kuveyt Türk müşterileri ise yüzde 0,89'a kadar düşürülen kâr oranlarından finansman kullanarak ev sahibi olabilecek. Konut finansmanında 120 aya kadar vade seçenekleri sunan Kuveyt Türk, bu sayede ev sahibi olmak isteyen vatandaşların bütçelerine ve konut sektörüne katkı sunmayı hedefliyor.





Ürün kullanan müşteriler için araçta kâr oranı yüzde 0,96





Kuveyt Türk araç sahibi olmak isteyen müşterilerine destek olmak amacıyla araç finansmanı oranlarında da indirime gitti. Kuveyt Türk'ün araç finansman oranı 36 aya kadar vade seçeneğiyle yüzde 0,99 oldu. Belirli ürünleri tercih eden Kuveyt Türk müşterileri ise yüzde 0,96'dan araç finansmanı kullanabilecek.





Hac finansmanı kâr oranı yüzde 0,99





Kuveyt Türk, kutsal topraklarda hac farizasını yerine getirecek olan müşterilerine yönelik finansman kâr oranlarını ise yüzde 0,99 olarak belirledi. Hac finansmanında hac bedelinin tamamı için 60 aya varan vadelerde finansman kullanılabiliyor.