Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan İş Bankası konut kredisi kampanyaları ile yakından takip edilmeye devam ediyor.  İş Bankası konut kredisi kampanya güncellemesi ile anlaşmalı konut projeleri listesinde yer alan sayıyı arttırdı.  İş Bankası Anlaşmalı Konut Projeleri İçin Yüzde 0.78 Faiz İle Konut Kredisi Desteği Sağlayacak. 

Düzenlenen kampanya kapsamında İş Bankası internet sitesi üzerinden duyurulan konut projeleri arasından sıfır ev alan kişilere banka yüzde 0.78 faiz oranı ile konut kredisi desteği sağlayacak.  Kampanyadan yararlanan kişilere banka şu anda yüzde 0.87 olan faiz oranı yerine yüzde 0.78 faiz oranı ile 120 ay vadeli konut kredisi kullanma imkanı sunacak. 

İş Bankası internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda "Türkiye İş Bankası, ülke ekonomisini destekleme anlayışının bir uzantısı olarak, kampanya kapsamındaki anlaşmalı konut projeleri özelinde konut kredisi faiz oranlarını % 0,78’e çekti. İş Bankası, anlaşmalı konut projelerinden yapılacak 600 Bin TL’ye kadar yeni kredi kullanımlarında aylık %0,78 faiz oranı ve 120 aya kadar vadeli geri ödeme seçenekleri ile konut kredisi imkânı sunuyor" denilerek söz konusu oranın sadece anlaşmalı konut projeleri için geçerli olduğunu duyurdu. 

İş Bankası anlaşmalı konut projeleri isimlerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.. 

İkinci El Konut Alımları İçin 6 Ay Ertelemeli Yüzde 0.87 Faizle Ev Kredi Kampanyası Sürüyor Bankanın ikinci el konut kredisi ve diğer sıfır konut alımları için uyguladığı sıfır konut kredisi faiz oranı yüzde 0.87 olarak teyit edildi.