ING Türkiye, konut kredisinde çok avantajlı faiz oranlarına sahip olan yeni bir kampanya başlattı. ING Türkiye bu kampanya ile 3 aydan 120 aya kadar tüm vadelerde konut kredisi faiz oranını yüzde 1.09’a indirdi. Çok avantajlı faiz oranına sahip kampanyadan yeni kredi müşterilerinin yanı sıra konut kredisini ING Türkiye’ye taşımak isteyen müşteriler de yararlanabilecek. ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz, “ING Türkiye olarak bu kampanya ile hem tüketicilerin uygun koşullarda ev sahibi olabilmelerine katkı sağlamayı, hem de gayrimenkul sektörü aracılığıyla ekonomiye destek vermeyi hedefliyoruz” dedi.





Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmek hedefiyle faaliyet gösteren ING Türkiye, hem tüketicilerin uygun koşullarda ev sahibi olabilmeleri hem de ekonominin lokomotif sektörlerinden gayrimenkul sektörünü destekleme hedefiyle yeni bir konut kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında ING Türkiye konut kredisi miktarı bağımsız olmak üzere faiz oranlarını 3 ila 120 ay vadede yüzde 1.09’a indirdi. Çok avantajlı faiz oranına sahip konut kredisi kampanyasından yeni kredi talebi olanların yanı sıra mevcut konut kredisini ING Türkiye’ye taşımak isteyen müşteriler de faydalanabilecek.





ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper
Gökgöz: “Müşterilerimize ve ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz”





ING
Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz
,
gayrimenkul sektörünün Türkiye ekonomisindeki önemine işaret ederek, “Hem
sektörü ve ekonomiyi desteklemek, hem de farklı gelir gruplarındaki
müşterilerimizin en uygun koşullarda ev sahibi olmasına katkıda bulunabilmek
için konut kredisi faiz oranlarımızı güncelledik. ING Türkiye olarak,
sunduğumuz avantajlar ve kampanyalar ile müşterilerimize ve ekonomiye katkı
sağlamaya devam edeceğiz” dedi.





Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda farklı ödeme planı çözümleri sunulan konut kredisi ile ilgili detaylı bilgiye tüm ING Türkiye şubeleri, 0850 222 0 600 no’lu Çağrı Merkezi ve www.ing.com.tr'den ulaşılabilir.