Halbank sosyal hayatı destek kredisi başvuruları Aralık sonu itibariyle devam ediyor. Yeni yıl öncesi kredi kullanmak isteyenler için önemli bir avantaj sağlayan Halkbank'ın kredi paketinde döneme göre düşük faiz olanağı sunuyor. 

SOSYAL DESTEK KREDİSİ

Pandemi sürecinin ekonomik etkilerinin azaltılması amacıyla devlet bankaları üzerinden başlatılan sosyal hayatı destek kredisi yeni yıl öncesi özellikleri yenilenmiş bir şekilde devam ediyor. Halkbank aracılığıyla sağlanan destek kredisi ile müşteriler çok sayıda ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Nakit kredi olarak verilmeyen, finansman olarak kullanılan kredi anlaşmalı firmalardan yapılan alışverişlerde avantaj sağlıyor.

Düğün yapacak olan, ev eşyası alacak olan, evini yenilemek isteyen ve bu tür ihtiyaçlarını karşılamayı planlayan vatandaşlar için uygun olan kredi; mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri gibi alışveriş ürünlerinde geçerli. Eğer bu ürünler anlaşmalı olmayan firmalardan alınırsa banka kredi faiz oranları artıyor. 

HALKBANK'TAN 375 TL TAKSİTLE 10.000 TL KREDİ

Halkbank'ın yeni yıl öncesi sunduğu kredi paketinde yer alan özellikler arasında ilk sırada kredi faiz oranı geliyor. Banka yeni yıl öncesinde standart ihtiyaç kredisi faiz oranını yüzde 1.77 olarak açıklarken sosyal hayatı destek kredisi için faiz oranı yüzde 1.44 olarak ilan edildi. 

10.000 TL ve 30.000 TL Kredi için Ödeme Planı

KREDİ NASIL KULLANILACAK?

Halkbank tarafından sağlanan sosyal hayatı destek kredisi başvuruları bankanın resmi internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilebilecek. Müşteriler başvurular için ister Halkbank mobil uygulamasını isterlerse de internet bankacılığını kullanabilirler.