iLab holding ve Emlakjet.com güvencesi ile nakit satış hızlıca! Acil satılık olan evinizi 5 iş günü içerisinde, hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde Emlakjet.com'a satabileceğiniz bir hizmet ile evinizi en kısa sürede satıyorsunuz ve paranız hemen cebinizde diyoruz ama evimi gerçek değerden mi alıyor yoksa piyasa değerinin % kaç altında alıyor?

Evimi Jet hızında satmak istiyorum süreç nasıl işliyor?

“Jetsat” hizmetinde, öncelikle satmak istediğiniz evinizin bilgilerini girerek talebinizi iletiyorsunuz ve sizlere 2 iş günü içerisinde teklif gönderiyoruz. Teklifimizi beğenmeniz durumunda Emlakjet ekibi olarak teklif istediğiniz evinize bir ziyaret düzenliyoruz. Beyanınızdan eksik ya da farklı bir durum yok ise evinize bir eksper gönderiyoruz. Eksper raporun olumlu sonuçlanması durumunda sizlerden işlemler için gerekli evrakları talep ediyoruz. Sonrasında randevulaşarak süreci tamamlıyor ve ödemenizi banka hesabına gönderiyoruz.

Hangi evler için 'Jetsat' ile teklif alabilirim?

Şimdilik İstanbul il sınırları içerisinde olan evler için teklif verilmektedir.

Evinizin krediye uygun olması gerekmektedir.

Evinizin değeri 150.000 TL ve 750.000 TL arasında olmalıdır.

Evinizin kullanım durumu boş olmalı ya da ev sahibi oturmalıdır.

Eviniz site dışında ise giriş kat ve altı ya da dubleks daire olmamalıdır.

Jetsat' teklifiniz ne kadar süre geçerlidir?

Sizlere sunduğumuz teklif 7 iş günü geçerlidir. 7 iş gününden sonra aynı ev için yeniden teklif almak isterseniz ancak 3 ay sonra teklif verebiliriz.

Jetsat' fiyatlandırma nasıl çalışıyor?

Evinizin durumu ve pazardaki arz-talep dengesinin dinamik olarak değerlendirilmesi sonucunda sistem üzerinden otomatik olarak fiyat verilir.

Verilen teklifi beğendim, sonrasında ne yapmam gerekiyor?

Teklifimizi beğendikten sonra [email protected]’a mail atarak teklifi kabul etmeniz gerekmektedir.

Sonrasında Emlakjet ekibi tarafından evinize bir ziyaret düzenlenecektir.

Ziyaret sonucunda beyan farklılığının olması ya da önceden belirtilmeyen bir durum bulunması halinde fiyat revizesi gerçekleşebilir.

Ziyaret sonrası beyan farklılığı olmadığı takdirde SPK lisanslı eksper randevusu alınacaktır.

Eksper raporunda evinizle ilgili satın almaya yönelik engel bulunmaması durumunda JetSat alış işlemleri başlayacaktır. Alış - Satış işlemleri tamamlandıktan sonra ödemeniz banka hesabınıza gönderilecektir.