Beylikdüzü bölgesi herkes tarafından ucuz ev alabileceğiniz evin bulunduğu ilçe gibi görünüyor ilan sitelerini gezen kullanıcılar özellikle Beylikdüzü ilanları en uygun evlerin bulunduğu yerlerin başında geliyor.

Bunun başlıca sebebi nedir diye merak edenler için yeni gelişmekte olan ilçede hem yatırımlık hem kullanımlık her keseye uygun evler bulunmaktadır denebilir. Peki bu bölgedeki evlerin fiyatları neden bu kadar uygun? Özellikle Yakuplu, Kavaklı, Gürpınar mahallelerinde daha ucuza müstakil tarzda ev bulmak çok kolay.İstanbul'un kalabalığından biraz sıyrılıp sakin yerlerine kaçmak isteyenler ve kesesini düşünenler için harika bir fırsattır Beylikdüzü.

Kaliteli yaşamı uygun fiyata yaşayabileceğiniz yerdir Beylikdüzü. Buradaki yapıların yeni olması ev fiyatlarının yüksek olacağı anlamına gelmiyor.Tam tersi merkezi yerlere göre daha uygun fiyata evler bulabilirsiniz .

İlanlarda dikkat edilmesi gerken yerlerin başında özellikle Beylikdüzü OSB ve Beylikdüzü Cumhuriyet mahallesi diye gecen ilanlara çok dikkat edilmesi gerekiyor  Bu ilanların genelde Esenyurt ilçesinde uygun girilen ilanlar olduğu gözlenmektedir.