Akkuş Gayrimenkul’ün stratejik ortağı olduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Beylikdüzü- Kavaklı’da “Nefes aldıran rengârenk bir yaşam” ortamı sunmaya hazırlanan Alya Mercan, ödeme avantajıyla da yatırımcılara rahat bir nefes aldırıyor. 5 bin 548 metrekarelik alan üzerinde 4 blokta inşa edilen, 1+1, 2+1, 3+1, 4+2, 5+2, 6+2 büyüklükte olmak üzere 84 daireden oluşan projede, yüzde 0,97 faizli 120 ay vadeli ödeme avantajı sunuluyor. Daire fiyatlarının 600 bin TL’den başladığı projede teslimler, Aralık 2022’de yapılacak.

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, yılın ilk projesi Alya Mercan’da yatırımcılar için benzersiz bir ödeme avantajı sunuyor. 5 bin 548 metrekarelik alan üzerinde, 4 blokta 4 katlı olarak inşa edilen, 84 daireden oluşan projenin inşaat çalışmaları hızla ilerlerken, yatırımcılardan gelen talep karşısında oldukça avantajlı bir ödeme planı oluşturuldu. Bu kapsamda her büyüklükteki daire için yüzde 0.97 faiz oranıyla 120 aya kadar uzanabilen vadelendirme avantajı sunuluyor. Projede 97 ile 326 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip dairelerin fiyatları 600 bin TL’den başlayıp, 3 milyon TL’ye kadar uzanıyor.

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat olarak, 2021’in ilk projesi Alya Mercan ile yatırımcıları Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi Kavaklı’da “Nefes aldıran rengârenk bir yaşam” ortamıyla tanıştırmaya hazırlandıklarını vurgulayan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, yatırımcılara sundukları ödeme avantajıyla da onlara rahat bir nefes aldırmayı hedeflediklerine dikkat çekti. Abdülkadir Akkuş, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

Yatırımcılar, projede yaşam başlamadan rahat bir nefes alıyor

“Projemizin merkezi lokasyonu, yatay mimari tasarımı, tüm bloklarını birleştiren geniş bahçesi, hemen her dairede balkon bulunması gibi özellikleriyle yola çıkarak yatırımcılarımıza “Nefes aldıran rengarenk bir yaşam” ortamı vaat ediyoruz. Üstelik yola çıkarken, yatırımcılarımıza inşaat çalışmalarımıza ara vermeden projemizi hızla tamamlayarak, belirlediğimiz tarihte teslimleri gerçekleştireceğimiz yönünde bir söz de verdik. Bugün geldiğimiz son noktada yatırımcılarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmek için inşaat çalışmalarımızla hızla ilerlerken, projemiz ile sunduğumuz avantajlara bir yenisini daha ekliyoruz. Faiz oranlarının yeniden tırmanışa geçtiği bir ortamda, yatırımcılarımızı yüzde 0,97 faiz oranı ve 120 aya varan vadelendirme avantajı sunuyoruz. Böylece yatırımcılarımıza sunduğumuz avantajları çeşitlendiriyoruz. Onlara “Nefes aldıran rengarenk bir yaşam”ın kapılarını açmadan önce, ömür boyu sürecek rahat bir nefes aldırıyoruz.

Bölgeye yeni yaşam anlayışı kazandıracak

Alya Mercan, Beylikdüzü’nün merkezinde yer alan konumu, sahip olduğu yatay mimari konsepti ve “Nefes aldıran rengarenk bir yaşam” atmosferiyle bölgeye yeni bir yaşam anlayışı kazandırmaya hazırlanıyor. Şehrin kalabalığından uzak, ferah bir yaşam alanı yaratan proje, merkezi konumunun verdiği avantajı, sunduğu izole ama aynı zamanda aktif yaşam anlayışıyla birleştiriyor. 4 bloğun tümünü birleştiren geniş bir bahçesi bulunan proje, sosyal donatı alanlarıyla doğanın içinde, tam anlamıyla bir sosyalleşme ortamı yaratıyor.

Çocuklu aileler ile beyaz yaka çalışanları buluşturuyor

Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi olan Kavaklı’da yer alan Alya Mercan, sunduğu yatay mimari konsept, “Nefes aldıran rengarenk bir yaşam” atmosferiyle bölgeye yeni bir yaşam anlayışı kazandırıyor. 97 ile 326 metrekare arasında değişen, 1+1, 2+1, 3+1, 4+2, 5+2, 6+2 büyüklükte, 4 blokta toplam 84 daireden oluşan proje, üst düzey donanımıyla çocuklu aileler ile beyaz yaka çalışanların beklentisini aynı anda karşılıyor. İnşaat çalışmaları hızla süren projede teslimler, Aralık 2022’de başlayacak.

Beylikdüzü ’nün kalbinde

Alya Mercan, Beylikdüzü’nün kalbindeki konumuyla yatırımcıları cezbediyor. 600 yat bağlama kapasitesine sahip West İstanbul Marina’ya 5, Yaşam Vadisi’ne 2 dakikalık mesafede yer alan proje; okullar bölgesine 1 dakika, İDO iskelesine 5 dakika, toplu taşıma alternatiflerine 7 dakika, TEM bağlantı yoluna 5 dakika, E-5bağlantı yoluna 5 dakika, en yakın eğitim kurumlarına 1 dakika, hastanelere 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Nefes aldıran ferah yaşam alanı

Yatay mimarinin en modern örneğini sunan Alya Mercan, 4 bloğu birleştiren geniş bahçesiyle nefes aldıran ferah bir yaşam alanı yaratıyor. En modern yapım teknikleri kullanılarak tasarlanan proje; içerisinde yer alan fitnesscenter, çocuk oyun alanı sauna, kapalı yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahası gibi sosyal donatı alanlarının yanı sıra, sahip olduğu özel çevre düzenlemesi ve peyzajıyla da ferah yaşam alanı konseptini destekliyor. Sunduğu 7/24 güvenlik hizmetiyle de ayrıcalıklı yaşam alanlarının vazgeçilmesi olan kusursuz bir güvenlik donanımı sunuyor.

444 25 92 www.alyamercan.com