1 yıl ödemesiz, 180 ay 0,64 vade farkıyla, %10 peşin ödeme ve %15 peşin ödeme indirimi seçenekleri ile yeni evinize hemen taşının, mutlu bir yaşama hemen adım atın.

Gündüzleri temiz havanın tadını çıkarırken cafelerinde soluklanacak, akşamları seçkin mağazalarda turlayıp restoranlarda lezzete doyacaksınız. Gündüzü, gecesi başka güzel Strada’da hayatın her anından keyif alacaksınız.

1+1’den 5+1’e kadar çeşitli seçeneklerin yer aldığı Strada, DBArchitects tarafından titizlikle tasarlandı. Üst sınıf malzeme ve ince işçilikle yapılan dairelerde keyifle yaşayacaksınız.

Aydınlık ve temiz hava ortamında spor yapabileceğiniz fitness tesisi, sauna, komşularla sosyal bağlarınızı güçlendirmeniz için titizlikle kurgulanan ortak yaşam alanları, çocuklarınızın güvenle vakit geçirebilecekleri site parkları da Strada’da.

Mükemmel biçimde kurgulanmış peyzaj, proje içerisinde yeşille buluşma imkânı sağlarken yürüyüş mesafesindeki şehir parkları, spor ve sağlıklı yaşam için tüm imkânlarıyla yanı başınızda bulunuyor. Aradığınız huzuru Strada’da bulacaksınız.