Nestavilla, yapı malzemesi ve teknolojisi ile birbirinden ayrılan farklı konut konseptleriyle, sizi, dilediğiniz yerde ev sahibi yapıyor.

Çok sayıda yeni modeli, geniş tasarım yelpazesiyle tamamı ön üretimli konutlarla her türlü beklentinize cevap vermeye, sunduğu mimari özgürlükle sizi mutlu etmeye hazır.

İstediğiniz yerde ve zamanda, doğayla baş başa kalmak istediğiniz anlar, tatiller ve hafta sonlarında hayat Nestavilla ile bambaşka bir keyfe dönüşecek.

Nestavilla konut projeleri, 100’ü aşkın ülkede ön üretimli yapılar konusunda ürün ve çözümler sunan, tecrübesi ve donanımıyla, sektöründe dünyanın en büyük markaları arasında yer alan Vefa güvencesiyle geliştiriliyor. Vefa markasının gücünü arkasına alan Nestavilla, çok sayıda göz alıcı estetik konutlarıyla, Türkiye’nin dört bir yanında yaşamınıza değer katmaya hazır.

Nestavilla Mone

Fugalı Panel Ev

Dilediğiniz yerde, dilediğiniz özelliklerde pratik, estetik, ekonomik ve konforlu Nestavilla fugalı panel evler tam size göre!

Nestavilla Renua

Hafif Çelik Ev

Yeni evinizin hem çok sağlam hem de çok estetik olmasını istiyorsanız, Nestavilla Hafif Çelik konutlar tam size göre!

Nestavilla Vango

Modül Ev

Yalnızca yeni bir eve taşınmayı değil, dilediğiniz zaman evinizi de taşımayı istiyorsanız; Nestavilla Modül evler tam size göre!

Nestavilla Plain

Prefabrik Ev

Hayalinizdeki eve en ekonomik koşullarla sahip olmak istiyorsanız prefabrik panel yapı sistemiyle üretilen Nestavilla Plain Evleri tam size göre!