Fransa ve Dubai’den sonra Bodrum’da misafirlerini ağırlayacak Casa Amor, 2023 mayıstan itibaren Besa Grup’un The BO Viera projesi bünyesinde hizmet verecek. 

Anlaşmayı imzalamak için Fransa’ya giden Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, “St. Tropez’de Bryan Anzala ile franchising anlaşmasını yaptığımız bu muhteşem işletme, Bodrum’a değer katacak. Yakın arkadaşım Mohammed Saber ile beraber dünyaca ünlü bir markayı Bodrum’a getirmiş olduk” dedi. 

bodrum_asarlık

Lüksün sınırı yok 

BESA Grup’un The BO Viera projesi hakkında bilgi veren Bezci, projede lükse dair her şeyin düşünüldüğüne dikkat çekerek “Toplamda 150 dönüm arazi üzerinde toplam 310 adet villa ve rezidanstan oluşan, Hilton Grup’un üst segment markası Curio’nun 85 odalı otelinin yer aldığı The BO Viera, hiçbir evin manzarasının kapanmayacak şekilde tasarlandı.

Projede restoran, süpermarket, deniz taksi, sahil, yerden ısıtma gibi imkanların yanı sıra konut sahipleri kreş, temizlik gibi tüm hizmetlerden de faydalanabilecekler. Lüksün sınırının olmadığı proje, dünya zenginleri tarafından büyük ilgi görüyor” diye konuştu.