Doğada kendinizle biraz zaman geçirmek veya arkadaşlarınızla takılmak ister misiniz? İstanbul’da Şehirlerin yoğun hayatından uzakta biraz temiz hava solumak ister misiniz? Bir molaya ihtiyacın var.

Bu tür ürkütücü durumlar için en iyi seçim, her şeyi bırakıp etrafınızdaki güzellikleri keşfetmektir. Bunun için küçük doğa içinde evler ilk tercihiniz olacak. Bu yazıda ihtiyaçlarınızı karşılayan bir doğa içinde çiftlik evinden bahsedeceğiz.

yatak-odası2

Başlıktan da anlaşılacağı gibi, tartışacağımız küçük evi mahremiyetin, izolasyonun ve huzurun simgesidir. Bu güzel yer İstanbul Çatalca, Kabakça'da bulunuyor. Küçük Doğa içindeki ahşap evinin konumu belli ki harika ve huzurlu yere olduğu düşünülüyor.

Küçük doğa içindeki bu ahşap ev, Çatalca'nın Kabakça mahallesi yakınında yer almaktadır. Dolayısıyla doğanın ve akarsuların güzelliğine de sahiptir. Bu küçük doğa içindeki ahşap evin mülkü, Çatalca'dan yaklaşık yarım saat uzaklıktaki Kabakça’nın doğanca bölgesi yakınında bulunuyor.

Bu küçük doğa içindeki evin etrafındaki yaklaşık 100 dönümlük alan ağaçlarla kaplı. Doğaya, kuşlara, yeşilliklere ve en önemlisi lükse doğrudan ev rahatlığında ulaşıyorsunuz. Eğlenmenize ve dünyadaki sıkıntıları unutmanıza neden olan şey burada bulacaksınız.

Bu ev, yeni evliler için balayı gibi kaçamak yapacağınız, kış aylarında av mevsiminde kısa konaklama yapacağınız ve yıldönümleri için sıkışık şehir hayatından uzaklaşıp havanın tadını çıkarmak için romantik bir gün geçireceğiniz bir ortamda huzurlu bir hafta diliyoruz.

Meşe ağaçlarının gölgesinde kahvenin ve inzivanın tadına varabilirsiniz. Evin küçük bir alanı kapladığı ancak havadar ve geniş hissettirecek şekilde tasarlandığı görmüş olacaksınız. Havalandırma ve tavanlara da sahip olmak.

Evdeki her şey çekicilik katıyor ve ona hitap ediyor. Örneğin, tavanların rengi ve tasarımı o kadar hafif ki ruh halinizi kesinlikle değiştiriyor. Tüm bu küçük şeyler, seyahatinizi keyifli ve huzur dolu sizi eğlenceli hale getirmeye yardımcı olur.

küçükevler

Sonra duvarların üzerindeki parlak renkli baskılar. Çatıdan sarkan şamdanlar, mumlarıyla tüm odayı aydınlatan ve anları daha rüya gibi ve romantik hale getiren en muhteşem şey.

Kapasite

dış-görünüm-küçük-ev

Bu küçük izole edilmiş dağ evi aynı anda 2 kişi konaklayabilir. Tek kişilik bir yatak odası vardır. Bu yatak odasında bir çift kişilik yatak ve diğer birçok aksesuar bulunmaktadır. Banyo içerir.

Hizmetler

yatak-odası

Bu küçücük evin tüm hizmetleri Kadir Özel ve Dekormi tasarım tarafından sunulmaktadır. 

Ancak hizmetlerini satın aldığınızda, tüm eve erişebilirsiniz.

Tatilinizi son derece izole bir şekilde geçirmek istiyorsanız burası doğru yer ve gecelik çok uygun fiyattan ücretlendiriliyorsunuz.

Burada evcil hayvanlara ve çok yaramaz çocuklara izin verilmez. Yalnız gelirseniz zamanınızı kendinizle baş başa geçirebilirsiniz ve bu harika bir şey. Seni rahatsız edecek kimse yok.

Siz de bu doğal mekânın pozitif enerjisini almak için bir sevdiğinizle gelebilirsiniz. Size kesinlikle mahremiyet sağlanır. Çünkü bu ev diğer evlerden çok uzakta.

Zaten bildiğimiz gibi bu evin tek kişilik bir yatak odası var. İyi bir şekilde döşenmiştir ve ev gibi ve dinlendirici bir çift kişilik yatağa sahiptir. Tüm oda o kadar iyi yönetiliyor ki kendinizi evinizde hissediyorsunuz.

Bunun en büyük sebebi, odanın boya rengi ve ayrıca güzel bir paspas, camlı ve geniş pencereler, klima ve parlak tablolar gibi içinde yönetilen eşyalar bulunmaktadır.

Çift kişilik yatağın yan sehpaları vardır ve her iki yan sehpanın üzerinde bulunan bazı lambalar, aplikler  tüm odayı aydınlatmaktadır.

Banyo

banyo-temiz

Bu evin banyosu temiz ve hijyeniktir. Aslında, tüm ev hijyeniktir. İçinde özel bir gösteriş içerir.

Banyoda duşa kabin vardır. Bu sizin için havlu içerebilir. Ayna, tuvalet kâğıdı, saç kurutma makinesi ve çamaşır makinesi vardır evde ihtiyacınız olacak tüm banyo eşyaları bulunur.

Sundurma alanı

sundurma

Bu küçük evin bu özel bölümü size ek bir oturma alanı sağlar. Ayrıca bir gazlı soba vardır. Kahvaltınızın tadını orada çıkarabilirsiniz. Ve geceleri burada barbekü de yapabilirsiniz. Çünkü sizin için bir takım rahat sandalyeler ve bir masa bulunuyor.

Bu açık alanda oturarak, güzellik ve doğa ile dolu alana açılan bir kapı elde edersiniz.

Evin bulunduğu o bölgeyi keşfedin, güzellikleri ve neşeli anıları yakalamak için yürüyüş ayakkabılarınızı ve fotoğraf makinenizi yanınıza almayı unutmayın.

Bu evin bahçesinde bir hamak var. Zihinsel huzura sahip olmak için tatlı öğleden sonraları orada geçirebilirsiniz. Öğleden sonra şekerlemelerinin tadını çıkarmak için harika bir yer.

Mutfak

mutfak-küçük ev

Tencereden baharatlara kadar yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan her şey size sağlanır. Ayrıca bir cezve, buzdolabı, mikrodalga fırın , pişirme kabı ve tabaklarınız da var.

Bu kulübenin en üstün özelliği, rahatınız için mükemmel bir şekilde yapılmış heyecan verici bir lavabo.

Bu mutfağın dolapları da görülmeye değerdir.

Bu evde yönetilen şeyler, tasarımcının harika seçimini ve zevkini anlatıyor. Raflar mutfağı sıra dışı kılan şık büfelere sahip bir diğer parçadır.

Üstün temizlik

oda-1

Bu yerin güzelliğini ve temizliği çok özenle yapılmış hijyenik bir ortamdır bakteri ve böcek gibi şeyler bulunmaz çok rahat edeceğiniz temizliğe sahiptir.

Bu eve erişim için park yeri mevcuttur. Buradaki balkondan doğayı çok rahat göreceğiniz bir alandır tam karşısında bulunan orman kokusunu içinize rahatlıkla çekebilirsiniz

Özel havuz

havuz-doğa

Bu doğa içinde bulunan küçük evinin en rahatlatıcı özelliklerinden biri özel havuzudur. Bu havuzda yıkanarak gecenin ihtişamını ve romantizmini yaşayabilirsiniz. Yıldızlarla dolu gökyüzü, bu dünyadaki en büyüleyici sahnelerden biri olduğu için tüylerinizi diken diken edebilecek bir sahne. Mekânın bir diğer özelliği de size orada sağladığımız sessizlik ve mahremiyettir.

Umarım bu özel ve sakin alan, tek başınıza veya arkadaşlarınızla unutulmaz bir hafta sonu konaklama planlarken huzurlu mutlu bir hafta sonu geçirmenizi sağlamış olacağız.