Ankara’nın kalbi Çankaya’da yepyeni bir Divan deneyimini misafirleri ile buluşturan Divan Ankara, çok özel bir açılış organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Hoş geldin konuşmaları ile başlayan özel gecede açılış konuşmasını yapan Divan Ankara Otel Müdürü Boğaçhan Çakın 9 Mayıs tarihinde misafir kabulüne başladıkları Divan Ankara’nın hizmet ve kalite anlayışıyla, Ankara’nın kurumsal ve turistik değerlerine yepyeni bir soluk kazandırdıklarını söyledi. Çakın duygularının şu sözlerle ifade etti: “Bugün evet bizim için çok önemli. Yalnız bir araya gelmek için bugünü seçmemizin bir sebebi daha var. Bir çoğunuzun yine bildiği gibi 13 Ekim, Ülkemiz ve Ankara’mız için de çok önemli bir gün. Ankara’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkenti ilan edilişinin 99. yılını birlikte karşılamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.”

divan-otel-ankara

Organizasyona; Divan Otel CEO’su Murat Tomruk, Divan Otel Direktörü Emre Altunal, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Gül, Ayhan Gül, Gülsan Holding Grup Başkanı Nevzat Saygılıoğlu, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen gibi iş ve bürokrasi dünyasının tanınmış isimleri katılırken; çok sayıda üst düzey yönetici ve cemiyet hayatının sevilen simaları da yoğun ilgi gösterdi.  Aynı zamanda İstanbul ve Bodrum’dan sonra şimdi de Ankara’da kapılarını açan Japon Mutfağının en özel lezzetlerinin bulunduğu şehrin yeni gözdesi Maromi by Divan, Divan pub ve Dbar’ın da tanıtımı gerçekleşti.

Görsel sunum ve ışıklandırma ile büyüleyen gecede; Divan Ankara’nın birbirinden lezzetli sunumlarını tatma imkânı bulan konuklar, Masadaiko İstanbul, Saksafon ve DJ performansı ile doyasıya eğlendi. Erol Evgin’in birbirinden özel parçaları ve eşsiz performansı ile eğlencenin geç saatlere kadar devam ettiği günde unutulmaz anlar yaşandı.

Divan Ankara Hakkında

Ankara’nın kültür, sanat ve eğlence merkezi Çankaya’da yer alan Divan Ankara Otel’i 150 lüks odası, 3.000 m2 şehrin en büyük SPA alanı,12 adet toplantı salonundan oluşan 1500 m2’lik etkinlik merkezi ve birbirinden farklı lezzetler sunan Maromi by Divan, Divan pub ve Dbar restoranları ile tüm deneyimlerinizi unutulmaz anlara çeviriyor.

Çağdaş atmosferi, yarı olimpik havuzu, ulaşım kolaylığı ve misafir odaklı hizmet anlayışı ile Divan Ankara Otel’i ihtiyaç duyacağınız tüm etkinleriniz için tek adresiniz.

 Japon Mutfağının en özel lezzetlerini bulabileceğiniz şehrin yeni gözdesi Maromi by Divan, harika kokteylleri, Divan’a özgü lezzetleri ve şık atmosferi ile d-bar, Dünya mutfağından sunduğu alternatif tatlarla yeme içme deneyimine farklı bir soluk getiren Divan Pub ile Divan Otel Ankara yeni buluşma adresiniz olacaktır.