Dünya çapında 85 ülkede tüketicisi ile buluşan ve evrensel kalitede üretim anlayışıyla rakiplerinden ayrışan marka, Güray Group’un gerçekleştirdiği ‘Sheraton Residence’ projesinde residence ve ofis bölümünde Moonlight ve Varna ürünleri ile yerini aldı. Yaratıcı ve sıra dışı çizgisiyle banyo dolapları trendlerine yön veren marka, projede yer alan ürünleriyle üretim ve tasarımdaki gücünü bir kez daha ortaya koyuyor.

Modern banyolar için estetik ve fonksiyonel tasarımlar...

Sheraton Residence projesinde ofis ve residence bölümlerinde banyo mobilyası sektörünün lider markası ORKA Banyo’nun ‘Moonlight’ ve ‘Varna banyo' mobilyaları tercih edildi. Her detay düşünülerek özenle tasarlanan ve kullanıcıya fonksiyonellik sunan Moon Light, geniş depolama alanlarıyla banyolara düzen ve hijyen avantajı sağlıyor. Modern banyoları mükemmel bir uyumla tamamlayan tasarım, gövde ve kapakta MDF üzeri mat lake yapısıyla kolay hijyen artısı sunuyor.

Kendinden kulplu çekmeceleri, geniş hazneli lavabosuyla konforlu kullanım sağlayan Moonlight, çekmecesinde ve boy dolabı modülünde bulunan depolama alanlarıyla banyoda düzen önceliği olanların beğenisini kazanıyor. Projede yer alan bir diğer ürün Varna banyo dolabı ise tasarımıyla çok yönlü kullanım kolaylığı sunuyor. Yalın tasarımı, geniş iç hacmi soft close çekmece özelliği ve slim seramik lavabosu ile bütünleştirici tarzıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

ORKA Banyo ile banyolar yaşanabilir mekanlara dönüşüyor

Lüks ve konforun yaşam tarzına dönüştüğü Sheraton Residence; inşaat ve dekorasyonda dünya standartlarında markaların kullanımı sayesinde tasarımı, kaliteyi ve kusursuzluğu bir arada sunuyor. 28 adet rezidans, 150 adet ofisin yer aldığı lüks projede ORKA Banyo’ya ait 330 adet ürün yer alıyor. Bütünsel tasarım yaklaşımı ile kullanım kolaylığını konforla buluşturan ORKA Banyo; şık, özgün ve inovatif ürünleriyle Sheraton Residence banyolarını gözalıcı mekanlara dönüştürüyor.