Yaşam alanlarında etkisini hissettiren stil kodlarını banyolara taşıyan görüşler, ıslak hacimlerde de kaliteli ve estetik parçalar kullanılmasını öneriyor. Kullanıcısına her zaman en iyi, en kaliteli ve en özgün kreasyonları sunan VitrA, eşsiz banyo seramik modelleri ile ıslak alana sofistikasyon katıyor. Çeşitli ebatlardaki karoları her stile uygun renk ve dokularla buluşturan VitrA, çarpıcı koleksiyonlarıyla farkını ortaya koyuyor. Günün yorgunluğunu ruhu doyuran ve hareketlendiren dinamik tasarımlar arasında atmayı sağlayan mode, VitrA’nın en sevilen koleksiyonları arasında. Farklı geometrik karo formlarıyla yüzeylerin atmosferini değiştiren miniworx, mekânları dekore ederken özgür olmak isteyenlerin favorilerinden biri. Bakanları içine çeken desenleriyle göz kamaştıran retromix Karo Koleksiyonu çarpıcı bir etki yaratırken, yalın duruşuyla CementMix modern stilleri banyolara yansıtıyor. Banyoları bütünsel dokunuşlarla huzurlu yaşam alanlarına dönüştüren VitrA ile arınma ritüelleri hiç olmadığı kadar keyifli.

Pastel Tonların Renkli Dünyasını Banyolara Taşıyan Tasarımlar

VitrA banyoların enerji seviyesini yükselten dinamik serileriyle her mekânda sıcaklık arayan kişilerin kalplerine dokunuyor. VitrA’nın her dönemin stiline uyum sağlayabilecek tasarım çizgileriyle muazzam renkleri sentezleyen mode Koleksiyonu yüzeylere hareket katan parçalardan oluşuyor. Sakin ve sade tonları pastel renk paletlerini enerjik renklerle buluşturan mode banyo karoları, kullanıcısına banyodaki yıkanma, dinlenme, saklama ve rahatlama alanlarını güvenli renk seçenekleriyle ayrıştırmak için akıllı çözümler öneriyor. Zıtlıklardan doğan kontrast senaryoların kendine has ruhunu banyoların atmosferine taşıyan karo modelleri sofistike ve çarpıcı mekânlar yaratmak isteyenler için birebir. mode, hem duvarlarda hem de zeminde kullanılabilen farklı boyutlardaki karoları sayesinde alanlarda ton-sür-ton tarzın yakalanmasını da kolaylaştırıyor. Yüzeylere derinlik katarak yalın güzelliği pozitif titreşimlerle buluşturan rölyef doku, mode Koleksiyonu’nun kişiliğini ortaya çıkarıyor. Siz de keyif katsayısı arttırılmış banyolar elde etmek için mode serisinin mükemmel parçalarından yararlanabilirsiniz.

Zamana Meydan Okuyan Modern Banyoların Zarif Unsurları

VitrA akıp giden zamana hükmeden kreasyonlara sahip. Günümüzün modern dekorasyon ilkelerini zamana meydan okuyan tasarım çizgileriyle buluşturan miniworx ve CementMix Koleksiyonları, ıslak hacimleri rehabilite etkisi yüksek, çağdaş mekânlara dönüştürüyor. Ruhun estetik ihtiyacını karşılayacak dokunuşlarla yükseltilen miniworx Koleksiyonu, dikdörtgen, kare ve hexagon karo formlarını bir araya getiriyor. Dekorasyonda süreklilik ilkesinin uygulamasını kolaylaştıran zengin ebat seçenekleriyle dikkat çeken Miniworx banyo fayans çeşitleri, kullanıcısına yenilikçi çözümler sunuyor. Klasik banyo tasarımlarını modernizm süzgecinden geçirerek yeniden yorumlayan seriye siyah, beyaz, altın ve krem renkleri hakim. CementMix ise brüt beton dokunun rafine duruşuna sıva, duvar kağıdı, mikro taş deseni, geometrik, çakıl taşı ve mermer parçaları formunda terazzo desenleri gibi birbiri ile beraber kullanılabilen desenler entegre ediyor. CementMix Koleksiyonu brüt betonun rafine duruşuna sportif ve sıcak aurasını entegre ediyor. Siz de miniworx ve CementMix’in özgün formlarını kullanarak ıslak hacimlerdeki zamanın akışını durdurabilirsiniz.

Mekânları Desenlerin Egzotik Aurasıyla Canlandıran VitrA Banyo Karoları

VitrA retromix banyo seramik koleksiyonu yaşamın yüksek enerjisini günün her anında hissetmek isteyenler için özel olarak tasarlandı. İşini titizlikle yapan VitrA tasarımcılarının ellerinden çıkan bu egzotik fayans kreasyonu, ikonik ve etnik renkleri ve desenleriyle ruhu canlandırıyor. Koleksiyon 3 boyutlu ve farklı ebatlarda olan desenleri ile kullanıcılara güçlü bir grafik dilinde sayısız kombinasyonlar yaratma imkanı sağlıyor. retromix Karo Koleksiyonu’nda yer alan amber sarının yüksek enerjisiyle beslenebilir, kırmızının çarpıcı tonlarıyla canlanabilir, mavi ve yeşilin huzur veren çekici aurasını bedeninizde hissedebilirsiniz.

VitrA’nın özgün tasarımcılarının ellerinden çıkan nefis karo seramik ürünleri ile tanışmak ve banyoları tarzı yansıtan koleksiyonlarla buluşturmak için size en yakın VitrA mağazasını ziyaret ederek beğendiğiniz ürünleri hemen satın alabilirsiniz.